<

Волинські правоохоронці затримали вбивцю подружжя з Волині.Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 1.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні
big-47853dfa6beaacd07c23ef4cb2a1d2ff

У чергову частину міліції звернувся чоловік і повідомив про те, що не може зв’язатися зі своїми батьками, котрі проживають у Луцькому районі.

Відомості про цей факт відразу були внесені до Журналу єдиного обліку і правоохоронці розпочали проводити оперативно-розшукові засоби і слідчі дії, – повідомляє прес-служба волинської міліції.

“Працівники міліції відразу здобули докази, які давали підстави вважати, що однією з версій є скоєння навмисного вбивства. Була проведена кропітка робота, в результаті якої правоохоронці дійсно встановили місцезнаходження тіл загиблих, які зловмисник закопав у полі на території Луцького району. Проведений огляд місця події і розтин, який показав, що смерть подружжя настала у результаті численних колотих, різаних та рубаних ран”, –  розповів перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Василь Дячук.

Уже затримали особу, котра обґрунтовано підозрюється у скоєнні подвійного вбивства. Чоловіку оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою пунктом першим статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство двох осіб. Тепер зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Тепер зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця