<

Волинські міліціонери відвідали дитячий будинок. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 17.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні
PM703image007

Правоохоронці Волині з подарунками навідались у рожищенський притулок для дітей.

З нагоди 16-ї річниці з дня відкриття рожищенського притулку для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державноїадмінстрації до вихованців закладу завітали правоохоронці на чолі із начальником УМВС України у Волинській області Петром Шпигою, – повідомляє прес-служба міліції.

Уже понад десять років правоохоронці здійснюють шефство над цим закладом та опікуються долею обділених діток.

Начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Інна Остапович, керівник управління інформаційно-аналітичного забезпечення Валентин Іванський та представники рожищенського райвідділу міліції прийшли, аби підтримати маленьких сиріт. Правоохоронці передали дітям іграшки та солодощі.

Нині у притулку перебуває 16 вихованців. Це – діти, від яких відмовилися рідні, або батьків яких позбавили батьківських прав, а також ті підлітки, які схильні до бродяжництва та скоєння правопорушень. Гості поспілкувалися із вихованцями притулку, які, попри важку долю, щиро та безпосередньо розповідали міліціонерам про свої мрії.

“Ми будемо здійснювати шефство над притулком і надалі. Це вже традиція, яка склалася роками. Сьогодні дізнався, що закладу бракує пральної машини, тож ми вирішимо цю проблему. Настав такий час, коли потрібно більше уваги приділити особливим дітям, потрібно надати їм матеріальну допомогу, адже вони обмежені увагою, не мають таких матеріальних благ, які можуть надати батьки. Ми повинні показати їм, що міліціонери захищають їх інтереси та права”, – зазначив керівник обласного управління міліції Петро Шпига. 

Керівник закладу Леонід Матвійчук організував відвідувачам цікаву екскурсію, розповів історію створення установи. При цьому зауважив, що завжди радий бачити в гостях міліціонерів, адже не один рік небайдужі правоохоронці підтримують заклад, надаючи постійну матеріальну допомогу та – головне – увагу.

“Протягом тривалого часу обласне управління здійснює шефство над нашим закладом. Ми отримуємо різноманітну допомогу, яка включає в себе гостинці, матеріальну поміч, профілактичні бесіди і просто щирі теплі слова а адресу наших вихованців. Профілактичні бесіди потрібні для наших дітей, щоби скеровувати їх у русло дотримання Закону. Деякі наші вихованці перебувають у конфлікті із цими нормами, а тому потребують індивідуальної роботи та корекції”, – зазначив Матвійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа