<

Волинські кікбоксери “зібрали” на Кубку України колекцію нагород

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:59 | 11.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
doneckie-kikboksery-byli-luchshimi-v-cherkassakh

Перші, другі й треті місця у різних вагових категоріях здобули спортсмени з Волині на Кубку України з кікбоксинку.

З 2 по 5 жовтня у Дніпропетровську відбувався Кубок України з кікбоксингу ВТКА. У кубкових змаганнях взяла участь команда волинських кікбоксерів, які продемонстрували високі результати у своїх вагових категоріях, – повідомили у прес-службі Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Серед чоловіків у ваговій категорії 75 кг відразу два перших місця здобув Андрій Подвальний, який переміг у лайт-контакті та лоу-кік-лайті. Два призових місця в скарбничку Волині принесла сім’я Куць: Юрій Куць (84 кг) посів 2 місце у фул-контакті, а Марк Куць (48 кг) став третім у лайт-контакті.

Медальні здобутки волинських кікбоксерів збагачували і жінки. Зокрема, Анастасія Коновальчук (50 кг) здобула «золото» у лоу-кік-лайті та посіла друге місце у фул-контакті. Дві медалі завоювала Вікторія Собуцька: у ваговій категорії 55 кг спортсменка стала другою у лайт-контакті та посіла третє місце у лоу-кік-лайті. У ваговій категорії 48 кг «бронзу» у лайт-контакті здобула Софія Неділько. Ще одне третє місце завоювала Анастасія Мацьоха (50 кг, лоу-кік-лайт).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер