<

Волинські ДАІшники затримали автомобіль, вкрадений в Одесі. Фото. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:59 | 26.09.2014 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
PM6image005

Працівники відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька, які здійснювали нагляд за дорожнім рухом, затримали автомобіль, який перебував у розшуку.

Увагу правоохоронців привернув автомобіль марки «Toyota Camry», оскільки на правому крилі були механічні пошкодження, – повідомляє прес-служба Волинської міліції.

Це викликало підозру щодо причетності автомобіля до дорожньо-транспортної пригоди.

При спілкуванні із 28-річним водієм, який без будь-яких заперечень надав працівникам Державтоінспекції документи на транспортний засіб, правоохоронці встановили:

“Автомобіль за базами даними перебуває в розшуку, адже у травні його викрали в Приморському районі міста Одеса. На місце події викликали слідчо-оперативну групу луцького міського відділу міліції для встановлення усіх обставин”, – розповів інспектор з розшуку ВДАІ з обслуговування міста Луцька Вадим Оксенюк.

Водій був неприємно здивований, оскільки автомобіль купив на авторинку, тож, нічого не підозрюючи, спокійно їздив містом.

“При покупці автомобіля звернутися до відділення Державтоінспекції, щоби перевірити його на накладення будь-яких обмежень, навіть не прийшло на думку. Я був впевнений і нічого не запідозрив”, – відзначив розчарований власник авто.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер