<

Волинські ДАІшники виїхали у зону АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:02 | 24.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні
26618_3

У Волинській області відбулася чергова ротація працівників ДАІ Волинської області, які направляються на схід країни.

Проводжали правоохоронців не лише колектив та рідні, а й небайдужі люди. Відтак діячі культури та мистецтв Волині, які виступають ініціаторами благодійної акції «Все для перемоги» подарували хлопцям засоби захисту, п’ять бронежилетів та п’ять розвантажувальних жилетів, -повідомляють у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

Спеціальний інструктаж перед від’їздом провели начальник управління Петро Шпига та начальник обласної Державтоінспекції Володимир Кравченя.

«Бажаємо достойно виконати свої службові обов’язки, гідно захищати інтереси держави та повернутися додому в повному складі» – резюмував очільник  обласного ДАІ Володимир Кравченя. Колектив в свою чергу пообіцяв хлопцям підтримкою на місцях.

26618_1

Працівники правоохоронних органів упродовж місяця забезпечуватимуть не тільки громадський порядок та супровід автобусів з біженцями, а й надаватимуть допомогу пораненим, сприятимуть у безперешкодному проїзді спеціалізованих автомобілів та виконувати інші поставлені завдання.

26618_2

Волинські правоохоронці насамкінець пообіцяли, що зроблять усе від них залежне, аби з честю виконати свій службовий обов’язок, гідно допомогти військовим в обороні держави та повернутися додому у повному складі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер