<

Волинські велосипедисти взяли призові місця на Чемпіонаті України. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 15.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
yida28z9aa0

З черговими нагородами повернулись луцькі велосипедисти з Чемпіонату України по маунтенбайку, який проходив в Чернівцях 9-12 жовтня.

В дисциплінах 4-крос, елюмінатор та кросс-кантрі наші спортсмени вибороли призові місця, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Зокрема, лідер луцької команди Яна Беломоіна виграла свою коронну дисциплінну – кросс-кантрі з великою перевагою над суперницями. Ця гонка була для неї останнім етапом підготовки перед важливим стартом 18 жовтня в місті Баку на міжнародних змаганнях. Саме там в наступному році будуть проходити Європейські Олімпійські ігри, в яких Яна братиме участь.

Також, переможцем гонки елюмінатор серед юнаків став луцький спортсмен Влад Наумчук, а Дарина Мартинюк, у цій же дисципліні серед юніорок була другою. У іншій дисципліні 4-крос серед юніорок Дарина на фініші була третьою.

Наймолодша спортсменка луцької команди, тринадцятирічна Олександра Логвинюк, стала бронзовою призеркою цьогорічного чемпіонату у дисципліні  4-крос серед дівчат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця