<

Волинські активісти збирають “тонну добрих речей”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 13.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
top-photo

На Волині громадські активісти збирають речі для переселенців та родин учасників АТО.

Волинська обласна громадська організація “Ми плюс”, у рамках загальнонаціонального благодійного проекту “Добрі речі – добрі справи”, спільно з Шкільним клубом підприємства “Step by step”, який діє при Підгаєцькому НВК, організовують благодійну акцію “Одна тонна добрих речей” у місті Луцьку, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Головною метою проекту є збір гуманітарної допомоги для тих, хто її потребує, зокрема, переселенці зі Сходу, діти, батьки яких перебувають у зоні АТО, діти, які залишилися без батьківського піклування, сім’ї, які опинилися у важкій життєвій ситуації, теплі речі для солдатів АТО.

У рамках проекту у місті Луцьку розповсюджують фірмові жовті пакети з тематичним написом “Добрі речі”, у які жителі міста можуть покласти усі речі, які їм уже не потрібні, але які можуть стати необхідними для інших людей.

Наповнені пакети можна залишити у спеціально відведених місцях прийому за адресами: місто Луцьк, вулиця Будівельників, 11 (ВОГО “Ми плюс”); село Підгайці, вулиця Шкільна, 24 (Підгаєцький НВК).

Волонтери організації сортуватимуть одяг та інші речі і відправлятимуть їх у сім’ї та дитячі будинки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер