<

Волинські “айдарівці” розповіли студентам про війну. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 3.10.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні
10717971_374516496040506_539606851_n-700x466

Бійці добровольчого батальйону АЙДАР, самооборонівці Ігор Лапін (Зола) та Сергій Мовшук (Самурай) поспілкувалися зі студентами ЛНТУ.

Зустріч відбулася у форматі “Уроку мужності”, де бійці розповіли, хто реальний їхній ворог і, як вони бачать розв’язання, – повідомляє прес-служба Самооборони Майдану Волині.

“Спочатку ми воювали проти місцевих найманців, словом гопників та наркоманів. А з липня ситуація різко змінилася – ми маємо конкретного ворога з Росії. До того ж добре підготовленого ворога, який на нашій землі лише за гроші”, – розповідають бійці.

Цікавило студентів і ставлення місцевого населення до наших вояків, на що хлопці відповіли так:

“Вони починають “тверезіти” на 3-4 день після обстрілів. Бачать, що ми нікого не їмо, не вбиваємо і тоді поступово з’являється реальне розуміння ситуації”.

Командир роти “Захід” батальйону Ігор Лапін також розповів, що головною підтримкою (і фінансовою, і моральною) для бійців є волонтери.

“Я від імені всіх своїх хлопців хочу подякувати вам за допомогу, за те, що ви робите щодня. Саме волинські добровольці забезпечують 80% потреб вояків. Ви таким чином дякуєте нам тут за те, що ми робимо там”.

Айдарівці запросили усіх небайдужих долучитися до діяльності волонтерів Самооборони Волині:

“Ми розуміємо, що не у всіх є фінансова можливість допомогти, проте більшість може виділити вільну годину, аби допомогти клеїти бронежилет, фарбувати каску або ж формувати сухпайок. Тому запрошуємо об’єднувати сили у час війни в Україні”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер