<

Волинським комунальникам немає діла до аварійних люків. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:03 | 8.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0004

Аварійний люк у місті Нововолинську на вулиці Нововолинській, 51, і досі не закритий, біля нього навіть не поставили таблички, яка б інформувала про небезпеку,- повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Зі скаргою про погано закритий люк ми звернулися у диспетчерську ДП «Нововолинськводоканал» у п’ятницю, 3 жовтня. Диспетчер занотував адресу і повідомив, що питання буде вирішене найближчим часом. Очевидно, поняття «найближчого часу» у працівників Нововолинськводоканалу дуже відносне, оскільки вже минуло вже 5 днів, а люком і досі не зайнялися.

Журналіст інтернет-видання «БУГ» зателефонував у диспетчерську ДП «Нововолинськводоканал» сьогодні, 8 жовтня. На запитання про стан справи з аварійним люком диспетчер відповів: «Не знаю, чому він не закритий. Я вперше про це чую і нічого не знаю про це».

Однак після прохання перевірити журнал зі скаргами, повідомив, що звернення зареєстрували, але відмітки про виконання роботи у ньому немає. Наостанок диспетчер повідомив, що передасть скаргу начальнику дільниці.

Сподіваємося, що це станеться швидше, ніж «найближчим часом», і кришку люка нарешті добре закриють.

Нагадаємо, що у люк втрапила жінка, яка на щастя не постраждала.

DSC_0003
DSC_0005




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер