<

Волинським воїнам на схід відправили допомогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 27.09.2014 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
гг

До Першого батальйону територіальної оборони Волині вирушила гуманітарна допомога з Луцька,-  повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Учасники антитерористичної операції на Сході України потребують нашої постійної допомоги та підтримки. У гарячих точках на східних рубежах держави перебуває і Перший батальйон територіальної оборони «Волинь», у якому служать чимало лучан.

Так, закупили першу чергу гуманітарного вантажу для бійців цього підрозділу: 150 комплектів термобілизни, 800 пар теплих шкарпеток, тепловізор, десять планок Пікатіні, 30 радіостанції VX231, шість бензопил, два бензогенератори, батарейки ААА, шість протидощових накидок на палатки, 15 тактичних ліхтарів, гумові чоботи, дощовики та засоби особистої гігієни. Кошти для закупівлі цих речей надав благодійний фонд« Волинь-2014», який заснували волинські бізнесмени.

Цей вантаж у супроводі начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків із правоохоронними органами Луцької міської ради Романа Крохмаля вирушив на Схід, де зараз перебуває Перший батальйон територіальної оборони «Волинь».

Луцький міський голова Микола Романюк подякував меценатам за матеріальну допомогу, зокрема директору ВАТ «Луцький КРК» Олександру Шараєву, який надав кошти на десять коліматорних прицілів та генеральному директору ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Руслану Ваймана, який профінансував закупівлю медикаментів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер