<

Волинський гурт заспівав про неповторність українців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:59 | 8.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
cAOguAT1nT8

Гурт із Луцька “ФлайzZzа” презентував нове відео на пісню “Неповторність”, – інформує інтернет-видання “БУГ”.

Гурт записав кавер на композицію Оксани Білозір “Неповторність”.

Учасник гурту Андрій “Тіма” Тимчук розповів редакції інтернет-видання “БУГ”, чому музиканти вирішили обрати саме цю пісню. Гурт готує спецальбом-проект, про який стане відомо згодом. За його словами, найідеальніша до теперішнього часу із цієї всієї компіляції та вже остаточно готова якраз була ця пісня.

“Вона давно запала особисто мені в душу та й іншим учасникам гурту. Дуже сильний там текст та мелодика. От ми і вирішили
дати їй нове життя!”, – каже він.

Щодо кадрів до відео, то в цьому музикантам допоміг колега і тепер друг Дмитро Усов, який працює на 5 каналі. Музиканти кажуть, що коли почули кінцеву версію пісні, то вирішили, що там і відео має бути соціальним та сильним.  Так і познайомилися з Дмитром.

“Було надзвичайно приємно від того, що він відразу схопив нашу ідею та оперативно її втілив у життя. На відміну від інших наших відеоробіт, де зазвичай ми вносили в процесі якісь корегування, тут ми майже нічого такого йому не підказували – все настільки ідеально втілилось в тих кілька хвилин, що аж самі дивуємось. Користуючись нагодою, хочемо подякувати усім, хто долучився до виготовлення і пісні, і відео. Окремо просимо вибачення та дякуємо тим людям, які кожен у своєму куточку України відзняв ці ексклюзивні кадри! Земний Вам уклін!”, – додає Тіма.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер