<

Волинський боєць розповів, як військові відносяться до “перемир’я” на Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 18.09.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
10612643_777933888948492_8641071770356056108_n
Очільник “Правого сектору” Волині,  депутат Луцької міської ради, чотовий батальйону “Азов” Павло Данильчук повернувся з війни на Сході.
Наразі у зв’язку з оголошенням перемир’я військові, які понад два місяці несли службу в батальйоні «Азов», тимчасово повертаються додому, – повідомляє Волинський інформаційний портал.
За його словами, хлопці, які перебувають на Сході, негативно ставляться до перемир’я та нещодавно ухвалених законів про особливий статус Донецької області та амністії.
Зараз, за словами Павла Данильчука, відбувається переформатування багатьох військових структур. Наприклад, «Азов» із батальону має стати полком. Також військовий висловився проти розформування 51-ї бригади. Він сказав, що неодноразово був на бойових позиція з нашими краянами, а відповідно не сумнівається у їхньому патріотизмі та кваліфікації.
Гарна новина – це збільшення кількості військової зброї у «Азові», однак Павло Данильчук наголосив, що все було отримане не від держави. «На війні є різні методи здобуття зброї», – зазначив він.
Також Павло Данильчук подякував усім, хто допомагає армії. За його словами, «Самооборона» привезла стільки продуктів, що «Азов» поділився ще й з базою українського корпусу. Завдяки благодійникам та Волинській обласній спілці ветеранів Афганістану майже всі бійці забезпечені індивідуальними аптечками.
Зараз вони потребують теплого одягу, зимових спальних мішків та тепловізорів і інших приладів.
Також Павло Данильчук зазначив, що військові потребують позитивної інформації: «Вони вмикають телевізор чи інтернет на мобільному, а там тільки повідомлення про смерть». За словами азовця, це ще більше пригнічує бойовий дух побратимів. Тож він звернувся до ЗМІ з проханням більше писати про самих військових, їхні подвиги та життя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця