<

Волинський “айдарівець” про вибори: після війни 85% сьогоднішніх депутатів у ВР не зайде

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:46 | 20.09.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
original-1860914762

Кандидат у народні депутати від батальйону “Айдар”, волинянин Ігор Лапін вважає, що вибори до Верховної Ради України потрібно проводити після того, як закінчиться війна.

Відеозапис Ігор Лапін опублікував у власному каналі на YouTube. Інтерв’ю записане 24 серпня після боїв у Хрящуватому.

“Це поки я в окопі, вони зараз займаються виборчою кампанією. Тому що вони розуміють, що якщо введуть військовий стан, де військовий комендант буде розбиратися у місті, і міліція буде під ним, а не над ним, тоді що вийде… буде військовий стан – немає виборів. військове положення закінчилось – батальйони залишилися додому – і тоді чесні вибори. І 85% сьогоднішніх депутатів у владу не зайде.  Це якщо вибори будуть після війни. А якщо вибори будуть сьогодні – то 85% сядуть у свої крісла”, – висловився боєць.

“Але якщо зараз говорити про вибори – дайте право батальйонам брати участь у цьому, що ж ви робите?”, – додав він.

Довідка:

Лапін Ігор Олександрович (псевдонім «Зола») –  командир роти “Захід” добровольчого батальйону “Айдар”. Ігор Лапін народився у 1969 р. Закінчив Ковельську середню школу № 1 у 1986 р., у 1987 р. пішов у армію. Після строкової служби вступив у Курганське військово-політичне училище (за Уралом). У 1993 р. проходив військову службу в Збройних силах України. Є кадровим офіцером. У 1996 р. звільнився в запас. З 1997 р. — адвокат Волинської обласної колегії адвокатів. Останні 17 років є адвокатом в основному по кримінальних справах. у 2010 році брав участь у виборах на посаду Ковельського міського голови. Він був висунутий Ковельською міською організацією Селянської партії України.

З грудня 2013— на Майдані, в січні-лютому — 12-а сотня Майдану та Самооборона Волині. На цей час — командир підрозділу «Захід» батальйону «Айдар».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця