<

Вибори на Волині в 19-му окрузі: найсвіжіша інформація та гаряча лінія для виборців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 20.10.2014 / Новини / , , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
eff9d32853f5a8b6bb0c8

26 жовтня 2014 року в Україні відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України.

У день виборів, 26 жовтня, команда інтернет-видання “БУГ” планує висвітлювати перебіг подій в окрузі №19. Про процес голосування у Нововолинську, Володимирі-Волинському, Іваничах, Любомлі та районах ви зможете спостерігати на нашому сайті.

Також працюватиме “гаряча інформаційна лінія”, на яку можна буде телефонувати чи писати й повідомляти про надзвичайні ситуації, пов’язані з виборами в окрузі №19.

Ми плануємо тримати наших читачів в курсі того, чи всі дільниці розпочнуть свою роботу вчасно, оперативно повідомлятимемо про поточну явку виборців протягом дня, інформуватимемо про незаконну агітацію на дільницях.

Окрім того, розповідатимемо, як працюють виборчі дільниці та чи відбуваються порушення виборчого законодавства.

Після закриття дільниць у фокусі нашої уваги опиниться процес підрахунку голосів та встановлення результатів виборів.

Додатково ми будемо анонсувати прямі включення на наших сторінках у соцмережах Вконтакті, Facebook, Twitter та Однокласники.  Тож запрошуємо підписатися на них, аби першими дізнаватись усе найважливіше.

У випадку виявлення порушень виборчого законодавства чи інших підозрілих або надзвичайних ситуацій телефонуйте на нашу “гарячу лінію” (096) 285-45-34 або пишіть на електронну пошту news@bug.org.ua.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця