<

Вечір українського кіно на Волині: “Пропала грамота” у Жовтневому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:01 | 21.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
108992057

У Жовтневому відбудеться вечір українського кіно. показ українських фільмів.

У вівторок, 21 жовтня,  у Жовтневому відбудеться показ українських фільмів “Пропала грамота”, “Козацькі байки” та “Той, хто пройшов крізь вогонь”.

Організатори запрошують усіх, хто бажає дізнатись більше про український кіноматограф.

Показ фільмів відбудеться 22 жовтня, у середу, о 18:00 у Палаці культури за підтримки кандидата у народні депутати Ігоря Гузя.

Нагадаємо, раніше вечори українського кіно відбувалися у Любомлі та Нововолинську.

Довідка:

Пропала грамота — фільм українського кінорежисера Бориса Івченка. Фільм знято за мотивами однойменної повістіМиколи Гоголя. Героїчна народна комедія з лукавою усмішкою і запальним гумором розповідає про повний пригод шлях козаків Василя та Андрія з гетьманською грамотою до цариці у Петербург, а після цього — про їхнє благополучне повернення в рідну Диканьку.
Козацькі байки – український короткометражний фільм режисера Антона Жадько[1]. Постановник трюків – Максим Вершина. Комп’ютерна графіка – Євген Тругубов та Сергій Артюхов. Гример – Лариса Воробйова. Фільм знімався без бюджету, виключно на ентузіазмі небайдужих до українського кінематографу людей.

Володар Гран-прі на ювілейному XV-му кінофестивалі “Запорізька Сінерама” та призу глядацьких симпатій. Учасник міжнародного кінофестивалю FIFES (м. Загреб, Хорватія) та конкурсу трейлерів 54-го Краковського кінофестивалю (Польща).

Той, Хто Пройшов Крізь Вогонь  — український художній фільм режисера Михайла Іллєнка. Вийшов на екрани 19 січня 2012 року. Фільм розповідає про долю хлопця з Полтавщини, Івана Додоки, який стає радянським військовим льотчиком, Героєм Радянського Союзу. Але доля складається так, що йому доводиться пройти німецький полон, радянські табори, і зрештою, волею долі, потрапити до Канади, де він стає вождем тамтешнього індіанського племені.

unnamed




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа