<

Бійців 51-ої бригади викликають у прокуратуру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:00 | 15.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні
676767

Трьох бійців 51-ої бригади викликають у прокуратуру на допит.

Якщо військові не з’являться на допит, їм загрожує оголошення в розшук, – пише на своїй сторінці у мережі Facebook  журналіст видання “Волинь-Нова” Василь Нагорний.

“Поки вирішення питання по 51-ій переноситься на вівторок військова прокуратура працює. Кличе трьох бійців з Ковельського району на допит. Поки це звучить як запрошення по телефону, але вже лякають оголошенням у розшук, якщо хлопці у вихідний день не з’являться.

1. Наразі діє усний наказ, який передбачає явку бійців на вівторок 9.00
2. Незрозуміло хто телефонував, в якій якості вас запрошено, по якій справі, для проведення якої процесуальної дії, а тому такий виклик не відповідає вимогам ст. 135 КПК України і є незаконним. Дочекайтесь офіційної повістки.
2. В жодному випадку не їдьте самі: АДВОКАТ ОБОВ’ЯЗКОВИЙ!!!! Навіть якщо ви маєте написати просте пояснення.Присутність та підтримка рідних, депутатів, громадськості вітається!
Чув, що в Ковелі жоден адвокат не хоче бійців захищати, бо їх залякала прокуратура. Поки не вірю, але хто має конкретні факти повідомляйте.
3. Якщо ви хворі, поранені, контужені і проходите лікування, маєте інші поважні причини, можете не йти на виклик навіть за повісткою, але мусите мати підтвердження цих обставин.
І основне повідомляйте про факти викликів. Будемо разом боротись з цим. Тільки не “рішайте” питання по-тихому. Разом дамо раду, розкинуть на групки будуть проблеми. Треба дати зрозуміти правоохоронцям, що ваші діти не бидло, і не гарматне м’ясо, вони такі ж громадяни як і кожен з нас, причому як правило із самих незахищених верств населення. Саме таких забирали під час мобілізації”, – йдеться в повідомленні.




19 Квітня, П’ятниця