<

Бійцям “Світязя” подарували тепле взуття. Фото. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 7.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
PM507image005

Представники обласного пенсійного фонду подарували бійцям “Світязя” тепле взуття.

До обласного управління внутрішніх справ Волині завітали представники обласного пенсійного фонду на чолі із Петром Філіпчуком та головою обкому профспілки працівників пенсійного фонду Іваном Єрком , щоби матеріально підтримати бійців роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» та передати правоохоронцям 50 пар зимового взуття, – повідомляє прес-служба міліції.

Петро Філіпчук розповів, що його працівники долучаються до таких благодійних акцій не вперше. Цього ж разу вирішили допомогти бійцям роти «Світязь», закупивши їм 50 пар якісних зимових берців на загальну суму близько 25 тисяч гривень. При цьому обирали найбільш якісне та зручне взуття, яке пройде випробування холодом, водою та щоденними навантаженнями.

Нині керівництво УМВС України у Волинській області вирішує питання щодо забезпечення всіх працівників підрозділу зимовим форменим одягом, а також необхідними засобами захисту та амуніцією.

Начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига відзначив, що для бійців «Світязю» уже закупили частину необхідних речей:

“Приємно, що прості підприємці, представники громадських організацій, а також працівники державних установ не стоять осторонь матеріально-технічного забезпечення підрозділу”,  – зазначив Шпига.

Головний міліціонер підсумував, що тільки разом і спільними зусиллями можна досягнути довгоочікуваної перемоги.

Уже замовили зимовий формений одяг для усього особового складу. Але у бійців зовсім немає дощовиків та спорядження. Розгрузки, наколінники хлопці шукають та купують самі. Хочемо придбати надійні бронежилети 4-5 класу захисту. Зараз шукаємо спонсорів та ведемо розмову із волонтерами, аби придбати якісні бронежилети із захистом шиї та плечей. Із 80-ти бійців підрозділу захисні кевларові шоломи мають лише 30, – у розмові із присутніми розповів командир роти «Світязь» Олександр Фацевич.

Правоохоронці ж дякують всім, хто не залишився байдужим та допомагає підрозділу «Світязь» у придбанні одягу, бронежилетів та засобів захисту.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер