<

Аксьонова обрали головою Криму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:50 | 9.10.2014 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
1515702

Главою анексованого Росією Криму обраний т.в.о. керівника регіону Сергій Аксьонов.

За його кандидатуру проголосували всі 75 членів кримського парламенту в четвер, 9 жовтня, повідомляє агентство Корреспондент.

Крім того, Аксьонов буде за сумісництвом обіймати посаду голови ради міністрів республіки.

На посаду глави Криму також претендували кримський міністр екології та природних ресурсів Геннадій Нараєв і депутат Держдуми Росії Олександр Терентьєв.

“Присягаюся при здійсненні повноважень глави Республіки Крим поважати і забезпечувати права і свободи людини і громадянина, з честю виконувати високі обов’язки глави Республіки Крим, вірно служити багатонаціональному народу”, – заявив Аксьонов на церемонії вступу на посаду.

Нагадаємо, 17 вересня президент Росії Володимир Путін запропонував на посаду глави Криму трьох кандидатів, серед яких “тимчасово виконуючий обов’язки глави республіки” Сергій Аксьонов.

Цього року в Криму та Севастополі вибори губернатора не проводяться шляхом всенародного голосування. Партії представляють своїх кандидатів президенту Росії, а він вибирає трьох претендентів.

Нагадаємо також, 14 вересня в Криму відбулися вибори до місцевого парламенту за російськими законами, в рамках Єдиного дня голосування в Росії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер