<

Запальний Ivan Navi: «Із пісні «Такі молоді» все почалося»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 25.03.2020 / Інтерв'ю / /
Перегляди
105
/ Коментарі відсутні

Ivan NAVI виступив для публіки Нововолинська, а перед тим встиг дати інтерв’ю журналістам БУГу. Молодий український співак розповів про те, що любить своїх хейтерів, як зміг завоювати прихильність у молоді та відповів на інші запитання.

Ivan NAVI – український співак, двократний номінант музичної премії YUNA в категоріях «Відкриття року» та «Найкращий виконавець», номінант музичної премії Золота Жар-птиця в категорії «Прорив року» та “Найкращий виконавець”, визнаний авторитетним порталом Tophit.ua «Найкращим виконавцем 2018» як артист, чиї пісні найчастіше звучали в ефірі українських радіостанцій за підсумками року.

Однак NAVI не любить, коли наголошують на його досягненнях, про що відразу зазначив і навіть трішки збентежив журналістку.

Ivan відповів на декілька запитань, а також розповів, чим збирається займатися на карантині.

Читачам же, від себе, радимо звертати більше уваги на позитивні новини. Тому, бажаємо приємного перегляду інтерв’ю:

— На твоїх виступах атмосферно та драйвово. Розкажи секрет: як розкачуєш публіку?

Треба бути щирим, не грати роль на сцені, бути самим собою. Все дуже просто: кайфувати від того, що робиш.

— Чим зміг завоювати в молоді свою прихильність?

Тому що я такий молодий (усміхається). Все пішло просто. В той час, коли ми починали, не було стільки українського контенту. З пісні “Такі молоді” все почалося. Людям не вистачало української молодіжної музики, я їм це дав.

— Чи важко артистам зараз здивувати публіку?

Однозначно. І чим більші міста, тим важче. Там публіка більш балувана. У менших містечка більш відкритіше люди ставляться. Але не потрібно дивувати, ти просто маєш робити те, що робиш, для своєї публіки. Звичайно є ті, кому не подобається творчість, але ніхто не заставляє слухати.

— Чи можна без грошей та знайомств зробити якісну музику?

Зараз безліч можливостей. Є багато молодих аранжувальників, які роблять україномовний контент якісний завдяки інтернету. Скачуєш програму… Головне – бажання.

— Чи є в тебе хейтери та як реагуєш на критику в соцмережах?

Дуже люблю їх, поважаю. Якби їх не було, не було б моменту, коли можна посміятися. Хейтери підіймають настрій, головне не брати все близько до душі. Коли критикували кліп “Такі молоді”, я так цим перейнявся, та потім подумав, а що вони зробили, щоб якось себе реалізувати. У більшості – це диванні критики, які в житті нічого не досягли.

— Яку проблему українського шоу-бізнесу бачиш зсередини?

Гнилість, лукавість, лицемірство. Це мабуть в кожній сфері є, але в шоу-бізнесі особливо. Дуже мало щирих людей і саме людей.

Більше – у відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *