<

Сергій Кіреєв: “Відчуваю у собі сили, що можу зробити більше для людей Поромівської громади”*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:02 | 8.12.2016 / Інтерв'ю /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Сергій Кіреєв – кандидат на посаду голови Поромівської об’єднаної територіальної громади Іваничівського району. Про те, чому він хоче бути головою ОТГ і що планує зробити для громади, сьогодні із ним наша розмова.

Сергію Павловичу, де ви народилися і де живете?

Народився я у селі Космівка в сім’ї колгоспника. Живу у селі Михалє Іваничівського району.

Розкажіть трохи про себе.

Пройшов військову службу. Служив у військово-повітряних силах України. Службу проходив у Житомирській області. Це були 1993-1995 роки. Далі була служба за контрактом з 1995 до 2001 року в прикордонних військах України. Приймав участь у ліквідації наслідків повені, яка була на Закарпатті у 1998 році. Знаю, що таке військова дисципліна.

Сергію Павловичу, де ви працюєте? І чи маєте досвід керівної роботи?

Працюю начальником цеху «Нанесення написів» у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Скай». В моєму підпорядкуванні 12 чоловік, роботу яких координую.

Розкажіть про свою сім’ю.

Одружений, маю троє дітей. Дружину звати Сусана. Вона працює оператором автоматичних ліній у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Західна промислова група». Старший Саша- студент Нововолинського електромеханічного коледжу, менший син Владислав та донька Яна – школярі.

Сергію Павловичу, ви працюєте в місті, нащо вам ці сільські проблеми?

Я простий чоловік, живу у селі, знаю проблеми села, розумію його жителів. Завжди хотілося чимось допомогти, аби полегшити та покращити життя людей у селах. Це одного разу змусило мене прийняти рішення і балотуватися у депутати районної ради. Односельчани мене підтримали.

І що вдалося зробити, будучи депутатом районної ради?

Вдалося разом із сільським головою Леонідом Завгороднім залучити 50 тисяч гривень з державного бюджету, сільська рада виділила 10 тисяч гривень. Залучили також кошти державного бюджету для облаштування у Поромівській ЗОШ І-ІІІ ступеня комп’ютерного класу. За кошти з районного бюджету підсипали дорогу Лежниця – Михалє та збудували їдальню для дітей у ЗОШ І ступеня села Лежниця.

Сергію Павловичу, чому вирішили йти на голову Поромівської об’єднаної територіальної громади?

Впевнений і відчуваю у собі сили, що можу зробити більше для людей.

Ви знайомі із проблемами жителів сіл, які об’єднуються у Поромівську громаду? Які найболючіші?

У переважній більшості цих сіл найбільшою проблемою є дороги, вірніше, їх відсутність. Через погані дороги у села не ходять маршрутки. У багатьох селах в ці роки постала ще одна проблема – зникла вода у криницях. Потрібно людей забезпечити якісною питною водою. Отже, постає питання будівництва водогонів. Є проблема сміттєзвалища і вивезення сміття. А ще люди хочуть, щоб відновилася робота Поромівської лікарні. Сьогодні тут діє денний стаціонар.

Сергію Павловичу і з чого почнете свою роботу на посаді голови Поромівської ОТГ?

Звичайно, із створенням команди професіоналів, незалежно від їх партійної приналежності. Це будуть ті люди, які готові працювати на громаду і її розвиток. Далі за участю депутатів будемо робити сходи жителів кожного села і вирішувати, яка проблема у цієї громади є найгострішою. Будемо вирішувати її. Думаю, таким чином вдасться залучитися підтримкою людей і розраховувати на їх допомогу.

Нехай вам щастить у добрих намірах і втіляться ваші задуми у цій громаді.

Дякую, докладу всіх зусиль щоб втілити задумане.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *