<

Претендентка на титул «Міс Україна» Діана Шабас: «Я тут, щоб змінювати себе і світ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 20.08.2019 / Інтерв'ю / /
Перегляди
42
/ Коментарі відсутні

20-річна Діана Шабас з Нововолинська стала фіналісткою конкурсу краси «Міс Україна – 2019». Про шлях до участі, підготовку та життя нововолинської красуні – у розмові для інтернет-видання «БУГ».

«Зараз я тут (на конкурсі – ред.), щоб змінювати себе і світ», – розповідає Діана, яка потрапила в ТОП-25 фіналісток. Вона є найвищою учасницею шоу зі зростом 179 сантиметрів. 12-го вересня на сцені Палацу України в Києві дівчата позмагаються за корону.

— Як вирішила взяти участь в Міс Україна?

Я зрозуміла, що така нагода випадає лише раз у житті! Це не шкільна олімпіада чи контрольна, що проводяться щомісяця. Готувалася і відмовлялась від пропозиції оргкомітету Міс Україна два роки поспіль. Взяти участь в шоу було моєю мрією.

— Як готувалася?

Я росла, бо розуміла, що ще досить молода і недосвідчена. Потрібно спочатку розібратись в собі, своїх життєвих позиціях і переконаннях. В 17 ти сприймаєш світ по-іншому, ніж у 20. Ти розумієш, що не все так легко і просто, що життя сплетене зі світлих і темних сторін. Треба навчитися їх сприймати та змінювати. А головне – їх бачити. Міс Україна – це великий досвід для мене. Конкурс змушує замислитися над втіленням того чи іншого проекту, адже у нас велика кількість глобальних проблем, про які треба не лише говорити, а й вирішувати. Є чимало людей, які потребують нашої допомоги, але усі здебільшого просто байдужі.

Як говорить мій найменший 5-річний братик: «Любов завжди перемагає. Любов врятує світ!». Тому зараз я тут – щоб змінювати себе і світ.

— Чи брала вже участь в подібних конкурсах?

Одного разу в дитинстві був в моєму житті конкурс «Міс Білосніжка», в якому мала бути переможницею. Та вирішили, що білявка не може бути Білосніжкою, тому дали титул Міс посмішка.

Розкажи трішки про себе.

Я – волиняночка, народилась в Нововолинську. Зараз навчаюсь, працюю та проживаю в Києві. Раніше була студенткою Київського Лінгвістичного Університету (ІНЬЯЗ). Потім через важкий графік роботи, бо часто закордоном, була змушена перейти на заочну форму навчання. А так як лінгвістика тільки на денній формі, тому зараз навчаюсь в КУК на факультеті івентменеджменту, фешн- та шоу-бізнесу. Я з багатодітної родини, маю три молодших братиків. Дуже люблю свою сім’ю.

11 років свого життя присвятила спортивно-бальним танцям і після того, як отримала КМС в стандартній програмі, довелось завершити цей вид діяльності. Зокрема через велику різницю у зрості між мною і партнером. І з того часу вирішила шукати шось нове…

— І ти знайшла себе в модельному бізнесі? Цікаво дізнатися детальніше про роботу, чим займаєшся?

Ще зі школи, з 15-ти років працюю в модельній сфері, часто подорожую в різні частинки світу. Маю контракти у багатьох містах Китаю, в Мексиці, Сінгапурі, Іспанії, Індії, Туреччині, Італії, Швейцарії, Німеччини та інших країнах. Інколи повертаюсь до улюбленої справи і малюю, бо художньому мистецтву присвятила 7 років.

Тому зараз на «Міс Україна» мені нереально подобається розкривати усі мої таланти і показувати все, на що я здатна, маючи такий досвід у різних сферах. Наразі займаюся благодійним проектом для конкурсу, який готує кожна учасниця.

В чому полягає підготовка до конкурсу?

У нас дуже насичений графік, багато репетицій, постановка дефіле. Цього року вперше на шоу буде танцювальна програма разом із народними артистами. Вчимося правильно говорити, нам проводять різноманітні майстеркласи. Буде табір, в якому житимуть всі учасниці і там чекає ще інтенсивніша підготовка. Окрім того, нас вчать опановувати страх на сцені. Навіть якщо ти впевнена в собі, велика сцена, погляди, масштабність дуже впливає.

— У чому твій секрет гарної зовнішності?

Я звикла по життю слідкувати за собою, ще коли танцювала. Для мене спорт – це головне, майже щодня в залі. Я правильно харчуюся, не п’ю газовану воду, не їм чіпси. Намагаюся лягати спати до 12-ти та висипатися. У цьому весь секрет.

Знаю, що триває онлайн голосування за учасниць «Міс Україна». В чому воно полягає?

Таким чином можна отримати титул Міс глядацьких симпатій. Триватиме голосування до фінального шоу. Мій номер 24. Кожен може відправити необмежену кількість смс на номер 7576 і підтримати мене (вартість одного повідомлення 5 гривень). Звичайно мені дуже важлива підтримка людей. Переможниця одразу ввійде в шестірку фіналісток. Поки в мене 5-6 місце серед усіх дівчат.

Які секрети закулісся можеш розкрити?

Скажу так, що кожен хоче показати себе з найкращої сторони. Та хоч ми, учасниці, конкуруємо, але маємо працювати як одне ціле. Якщо хтось один зробить помилку, то підводить всіх. Тому ми стараємося дружити і зробити гарне шоу для людей.

Чого очікуєш від участі в конкурсі, окрім перемоги, звісно ж?

Звичайно і перемоги, але всі дівчата гідні. Не буде погано, якщо посяду інше місце Просто приємно бути в цьому шоу, це великий досвід можливість показати себе. І гадаю бути справжньою – це те, що допоможе отримати корону.

Маєш багато контрактів закордоном, не плануєш переїхати з України?

Обожнюю те, що роблю. Модельний бізнес – це і робота, і хобі, і моє життя. Ніколи не знаю, що буде далі в житті. Мені подобається за кордоном, в різних країнах та містах. Та я обожнюю Україну, особливо Київ. Життя покаже, але поки немає грандіозних планів. Підлаштовуюся під те, що дає мені життя.

— Відома фраза «Краса врятує світ» – як ти її сприймаєш?

Загалом згідна з цією фразою, але можна трішки подискутувати. Так, краса грає важливу роль. Але не тільки зовнішня, а й внутрішня. Внутрішній світ є невід’ємною частиною. Кажуть, що зустрічають по обкладинці, та важливіше, що всередині.

Розмову вела Катерина Костючик,
інтернет-видання «БУГ»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *