<

«Партія «За майбутнє» створена, ми формуємо команду з людей, які знають проблеми в регіонах», – Ігор Палиця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 29.06.2020 / Інтерв'ю / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Новостворена партія «За майбутнє» має парламентські амбіції та наразі готується до місцевих виборів.

Про це в інтерв’ю телеканалу «Аверс» повідомив народний депутат, лідер партії «За майбутнє», засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця, інформують Волинські Новини.

«Партія зареєстрована. Я офіційно очолив її. Вже зареєстрований, як керівник партії у Мін’юсті. Ми сьогодні її збираємо, структуруємо, запрошуємо людей, які знають проблеми в регіонах. Це в основному або чинні, або колишні мажоритарники. Ми беремо господарників, аграріїв, лікарів, вчителів. Ми скрізь зараз по Україні формуємо команду.

Це не партія Палиці чи інших мажоритарників. Ми намагаємося створити партію, яка буде захищати всіх, починаючи від місцевих жителів мікрорайону, вулиці, села, закінчуючи вирішенням питань республіканського рівня.

Ми будемо формувати команду з тих людей, яких поважають на місцях, які не причетні до кримінальних скандалів, про яких не скажуть, що вони нечесні і хабарники. Для мене не існує партії, у якій була людина. Для мене важливий її імідж і те, що людину поважають», – розповів нардеп.

Водночас Ігор Палиця зізнався, що не хотів йти у велику політику, але рішення було вимушене.

«Зібралися наші мажоритарники і вони поставили умову – що я очолю партію. В партії рішення ухвалюють не одноосібно, а спільно. Є президія, є політрада. Ми запрошуємо дуже сильних і грамотних людей. За кілька тижнів ми представимо тих, хто увійшов у центральні органи партії.

Ці місцеві вибори набагато важливіші, ніж наступні вибори до Верховної Ради, а вони будуть дострокові. Ми сьогодні повинні дати надію людям на місцях», – додав Палиця.

Також він наголосив, що на місцеві вибори волинські нардепи йдуть однією командою.

«Ми – це Степан ІвахівІрина КонстанкевичІгор ГузьВячеслав Рубльов, я. В кожного є свій округ.

Завдання партії – набрати 15% голосів мінімум за депутатів обласних рад по всій Україні. Ми повинні заявити про себе, що ми перспективна майбутня парламентська партія, і почати готуватися до перевиборів до Верховної Ради», – наголосив Ігор Палиця.

Чим швидше нам це вдасться, чим швидше нам повірять люди, тим швидше понизяться податки, тим швидше на полицях магазинів з’являться наші українські продукти харчування, а не польські, іспанські, турецькі, – зауважив він. – Тому що ми хочемо вводити мита, які будуть захищати наш бізнес. Понизяться податки, бо ми хочемо відійти від співпраці з МВФ, який сьогодні забороняє нам це робити. Податки на заплату, ПДВ, податок на прибуток. Хочемо піти шляхом тих країн, які вже розірвали угоди з МВФ, понизили податки і сьогодні мають успішні економіки.

Ми хочемо внести податки на виведений капітал, щоб люди, коли заробляють і вкладають в компанію, не платили податок на прибуток. А якщо отримують дивіденди, платили відповідний податок, як працює цивілізований світ. Але нам сьогодні не дають цього робити наші зовнішні партнери чи друзі, як їх називають. Ми для них – не друзі, а вони для нас – друзі. Так не буває.

Ми йдемо для того, щоб захистити скорочення шкіл, лікарень, щоб збільшити зарплати лікарям, вчителям, а не тільки суддям, прокурорам, НАБУ, СБУ і всім іншим», – зазначив парламентар.

Палиця говорить, що партія «За майбутнє» йде для того, щоб не розділяти, а зшивати країну. В Україні всі мають бути однакові і захищені.




один коментар
  1. Ой, хлопчино, якшо правду кажеш, то дивись по сторонам: колись вже Кеннеді захотів піти проти банківського капкану…
    Колись Чаушеску вирішив не мати боргу перед зовнішніми “партнерами”…
    Ті злодії зроблять так, шо внутрішні “друзі” повірять і переконають народ, шо ти ворог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *