<

Олена Рибак: «Перші клієнти – неначе перша маленька перемога»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:50 | 28.03.2016 / Інтерв'ю /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

Як зізнається сама Олена Рибак, свій бізнес вона починала повністю з нуля: «Стартовий капітал був,але окрім нього ми мали лише старе неохайне приміщення, котре потребувало капітального ремонту для перетворення його на салон краси.

«Ідея з’явилася вісім років тому, і з того часу Олена жила цією метою. «Жінки в будь-якому віці прагнуть виглядати привабливо, і ми хочемо їм у цьому допомогти», – ділиться підприємець Олена Рибак. – Відчула особисту місію підтримувати витонченість прекрасної статі й разом зі своїми колегами приступила до роботи. Із ремонтом допоміг чоловік, а у числі перших працівників були як досвідчені спеціалісти, так і ті, хто потребував проходження курсів», -пише газета “Наше місто”

Тепер подібні курси працівники салону «Катрін» використовують для вдосконалення майстерності та відкриття нових тенденцій у світі краси. Зокрема, вони відвідували спеціальні семінари в Луцьку, Львові, Києві та навіть в Італії. «Мода не стоїть на місці, й ми так само крокуємо в ногу з цими змінами» – переконана власниця, яка задля кращого розуміння своєї справи теж пройшла підготовку за фахом «Візажист і броу-майстер».

– Чи пам’ятаєте свого першого відвідувача?

– Так, звісно. Це була моя сусідка, і вона завітала зі своєю родиною напередодні весілля доньки. Перші клієнти – неначе перша маленька перемога.

– А які вони – нововолинські клієнтки?

– Дуже позитивні. Ми, у свою чергу, намагаємося створювати приємну для них атмосферу в салоні.

Останні вісім років Олена працює, не покладаючи рук. У веденні підприємницької діяльності дуже допомагають дві здобуті освіти – педагогічна та економічна. Без цієї плідної праці важко було б витримати серйозну конкуренцію, яка наразі склалася у місті: з’являється багато нових косметичних засобів, нових салонів та майстрів з творчим, неординарним мисленням.

Окрім того, що Олена Рибак – чудовий керівник, вона ще ніжна та турботлива мати, виховує двох дітей. Вони дуже талановиті та знайшли себе у світі музики: Андрій – прекрасний гітарист та композитор, вчиться на юриста, а Катя – взагалі знаменитість -учасниця «Голосу країни-5», яка пішла по стопах своєї мами і так само здобуває паралельно дві освіти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *