<

Ніна Петренко: “Вважаю, що село Павлівка є досить перспективним”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:22 | 16.07.2016 / Інтерв'ю / /
Перегляди
56
/ коментарі 2

Ніна Петренко, сільський голова Павлівки, розповіла про проблеми та перспективи цього населеного пункту.

— Ніно Адамівно, скажіть, будь ласка, скільки мешканців налічує Павлівська сільська рада?

— Павлівська сільська рада досить велика, адже містить в собі три села: Старосілля, Самоволю, Павлівку. Кількість населення у нас – 1649 жителів.

— Розкажіть, що нового у вас відбулося за останній час?

— Нещодавно ми розробили перспективний план, за яким почали працювати над об’єднанням громади. Вона мала складатися з 11-ти сільських рад, проте ми залучили тільки сім сільрад, а чотири нам дали відмову. Але я вважаю, що наш населений пункт є досить перспективним, адже тут є дуже багато об’єктів, які функціонували і функціонують.

IMG_8421

— А яка у вас демографія?

— Зараз спостерігається приріст населення і ми раді, тому що молодь залишається в селі. Але з’явилася нова проблема, яка полягає в тому, що дитячі садочки переповнені. Нещодавно ми виграли гранд з Фонду регіонального розвитку на реконструкцію Старосільського садочку, сума якого становить 2 мільйони 800 тисяч гривень. Сьогодні, 15-го липня, організація, що виграла тендер, підписує договір і з понеділка, 18-го липня, вже почнемо реконструкцію. Надіємося, що це допоможе вирішити багаторічну проблему.

IMG_8544

— Цікаво, а де молодь проводить своє дозвілля, у вас є клуб?

— На жаль, клуб є в Старосіллі та Самоволі, в Павлівці – немає. Надіємось, що згодом знайдеться спонсор та посприяє вирішенню даного питання. Для молоді влітку проводимо дискотеки під відкритим небом.

— А у вас є спортивний майданчик чи стадіон? 

— Так, стадіон ми маємо, там займається футбольна команда, яка є лідером у нашому районі. До речі, минулого тижня вони виграли з рахунком 8:2 в Старолішнянської сільської ради.

IMG_8502

— Розкажіть, будь ласка, а як ви популяризуєте здоровий спосіб життя?

— Ми намагаємось проводити різне дозвілля, куди залучаємо молодь. На День села, що відбувся наприкінці травня, проводили спортивні змагання, де було представлено 8 видів спорту. Люди зацікавлені і молодь сама ініціює проведення таких спортивних свят.

Також Ніна Адамівна додала, що на початку червня у селі Павлівка було відкриття дитячого кафе “Вишенька”. Відтепер малечі є де проводити вільний час, адже батьки з радістю відвідують заклад. Дітей розважають аніматори, які влаштовують різні конкурси. Сільський голова тішиться, адже тепер у її селі з’явилося місце, де можна святкувати дитячі Дні народження та проводити веселі забави.

IMG_8574
IMG_8584
IMG_8585
IMG_8587




коментарів: 2
  1. Ім’я та по-батькові – це відгук радянського союзу, а ім’я та прізвище – сучасний європейський варіант.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *