<

Хто вони, володарки титулу «Княжна Володимира»?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 8.03.2019 / Інтерв'ю /
Перегляди
566
/ коментарі 4

8-го березня у Володимирі-Волинському відбудеться конкурс краси та грації “Княжна Володимира 2019”, і ще одна дівчина здобуде корону. Коли під час підготовки, проведення конкурсу, всі учасниці знаходяться під пильним наглядом та будь який крок стає публічним, то як же складається життя переможниць після очікуваної корони?

Журналісти інтернет-видання “БУГ” зібрали переможниць конкурсу різних років, та дізналися чи стала корона тим омріяним поштовхом до реалізації мрій.

Вікторія Жеребцова. Дівчина навчається у педагогічному коледжі ім. А.Ю Кримського по спеціальності образотворче мистецтво та дизайн. Титул Княжної отримала в 2018 році.

“Організатори цього конкурсу запропонували мені прийняти участь і я погодилась. Чому б і ні ?Адже це шанс самовдосконалитися та перевірити свої можливості. Звичайно хотіла отримати перемогу , тому впевнено йшла до своєї мети. Емоції переповнювали мене , це було щось неймовірно. До останнього не вірила , що я отримала титул Княжної”, – говорить дівчина.

Вікторія розповіла, що готуючись до конкурсу, багато працювала над собою, зокрема над вмінням показати всі свої позитивні якості.

“Звичайно, цей титул приніс мені багато позитивних моментів, де я мала змогу всебічно розвиватися. Мене запрошували на різні покази, зустрічі та фотосесії. Всім учасницям цьогорічного конкурсу бажаю перебороти в собі боязнь до сцени та впевнено йти до перемоги, адже кожна учасниця має шанс стати Княжною 2019 року”, – додає Вікторія.

Анастасія Тимощук розповіла, що участь у цьому конкурсі – була мрією. Проте кілька років його не проводили, тому все забулось, та навіть не згадувала про нього. У 2017 році конкурс відновили після перерви, і тоді випадково сестра знайшла оголошення на набір учасниць, і одразу ж розповіла Анастасії.

“Усім привіт! Мене звати Настя. Я студентка Вищого комунального навчального закладу “Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського”. Навчаюсь на 3-му курсі, на єдиній непедагогічній спеціальності – Діловодство. Отримала титул Княжни Володимира у 2017 році”, – представляється Анастасія Тимощук.

Спочатку дівчину брали сумніви чи варто подавати заявку, але через кілька днів твердо вирішила для себе, що обов’язково буде учасницею.

“Раніше, ще далеко перед самим конкурсом, я ніколи не знала, що таке сльози щастя. Та мить, коли назвали моє ім’я, дала мені це відчути. Моїй радості просто не було меж. Той момент – у моєму серці назавжди. Звісно ж хочеться повернутись у минуле, і зробити щось по-іншому, продефілювати краще, сказати щось гарніше, але я ніколи не шкодувала, про те, що я зробила. Свій виступ оцінюю доволі непогано, звертаючи увагу на те, що на сцені я виступала вперше і дуже нервувала”, – говорить Настя.

Дівчина наголосила, що такий титул – це крутий старт для чогось ще більшого і масштабнішого. Для неї особисто, він став поштовхом для самовдосконалення і розвитку. І взагалі дуже змінив після конкурсу.

“Це помітили усі мої друзі та рідні. В собі я віднайшла ту цілеспрямованість і впевненість, якої до того не було або ж було недостатньо. Я відчуваю, що стала сильнішою і морально, і духовно. Любі дівчатка! Ніколи не показуйте себе такою, якою ви не є насправді. Випромінюйте свою жіночу енергію, наскільки це можливо. Посміхайтесь, займайтесь саморозвитком і все буде добре!” – додала на завершення Княжна 2017 року.

Анна Кондисюк “Княжна Володимира 2013”. Дівчина й надалі веде активний спосіб життя, Займається постійним саморозвитком та само реалізацією. І також є одним із організаторів по сумісництву, ще й хореографом конкурсу «Княжна Володимира 2019»

“Історія моєї участі у конкурсі є досить кумедною! Тому, що саме у нашому році був недобір дівчат-учасниць! І оскільки я підходила по віку та параметрах, мене переконували приймати участь дуже багато людей. А я все не хотіла, тому що ніколи в житті не задавалася такою ціллю. Хоча якби тоді знала, що це настільки круті емоції та враження, а ще що я переможу до того всього, бігла б не роздумуючи”, – посміхаючися пригадує Анна.

Анна зізнається, що була впевнена, що корону здобуде якась інша учасниця, а тим більше коли отримала номінацію визнання глядацького залу (Глядацькі симпатії). Вже останньої миті чомусь промайнула думка «А можливо все таки я?» і тут прозвучало її ім’я.

“У мене з’явилося багато прізвиськ з приводу мого «довгого Княжування» (саме в 2013 році розпочалася перерва в проведенні конкурсу “Княжна Володимира”, яка тривала до 2017 року, – ред.). Після конкурсу я зняла свої рожеві окуляри, і змінила погляд на деякі життєві речі. Коли дівчинка 16 років отримує купу критики і негативу від дорослих людей, це відкриває очі на реалії нашого світу. А також мій титул дав мені багато привілеїв, він показав мої сильні сторони, завдяки чому я зараз і є одним з організаторів конкурсу”, – додає Анастасія.

Анна Шаптала (Дубась). Титул “Княжна Володимира” отримала у 2011 році.

“Я офіцер Державної прикордонної служби України, займаю посаду Старший інспектор прикордонної служби по роботі з іноземцями та адміністративного провадження. У вільний час від роботи займалася вишиванням, і на даний момент матуся в декреті”, – розповідає про себе Анна.

Прийняти участь у “Княжній”, дівчині запропонувала бабуся.

“Для мене перемога не була важлива лише участь хотілося просто перевірити свої сили та отримати певний досвід. Коли ведучий оголосив, що я стала “Княжною 2011 року”, не могла повірити, адже не надіялася на перемогу. Для мене особисто перемогою було, те що глядачі обрали мене, і в той момент думка глядачів зійшлася з думкою членів журі це щось не реальне та відчуття неймовірні”, – пригадує дівчина.

Після конкурсу “Княжна”, Анну запросили на ще один конкурс до Польщі, але там лише демонстрували одяг який був весь в’язаний крючком. В цьому конкурсі Анна теж отримала титул глядацькі симпатії. Після чого пропонували стати моделлю, але дівчина вибрала кар’єру військовослужбовця.

“Найприємніше зі всього конкурсу особисто для мене були репетиції проведені з Тамарою Анастасівною. Вона кожного разу давала корисні поради та вірила у кожну з нас. Косяки звісно, що були у мене під час конкурсу в купальниках, коли спочатку розв’язалося парео та я його непомітно впіймала. Багато хто мені казав, що це виглядало ефектно та коли я його зав’язала, то потім не змогла розв’язати. Ось такий був косяк”, – ділиться курйозним спогадом з конкурсу Анна.

Марія Кабанова. У 2009 році стала “Княжною Володимира”. Минуло  10 років, і за цей час дівчина встигла вийти заміж, стати інспектором Державної Прикордонної Служби , послужити народу України, народити двох прекрасних синочків: старшому п’ять, меншому один рочок. На даним момент – мама у декреті.

“Я не планувала брати участь у конкурсі краси. Якось випадково зустріла Карпук Тамару Анастасівну, і вона запропонувала мені. Я ніколи не змагалась у подібних конкурсах, тому дуже хвилювалась, була невпевненою в собі. Для мене це була абсолютно нова сфера. Сподівання було єдине – це перемогти. Дуже вдячна всій моїй команді, яка старанно допомагала мені досягти поставленої нами цілі. Дякуючи моїм рідним, друзям, beauty-команді, ми вибороли перемогу”, – пригадує Марія.

Переможниця розповіла, що як і більшість дівчата, мріяла продовжити кар’єру у модельному бізнесі. Однак через не високий зріст, побоялась кудись далі подавати своє резюме. Попереду був університет, кохання, робота і дітки.

“Хто ці емоції переживав, той зрозуміє. Це настільки потужний виплеск ейфорії, щастя, посмішок, сліз радості. На деякий час ти ніби втрачаєш свідомість і абсолютно не розумієш, що з тобою відбувається. Коли дивишся за куліси, а там вся твоя команда плаче від радості, приготувала тобі купу квітів та подарунків – ці моменти безцінні. Я вдячна організаторам, що творять такі конкурси, свята для нас. Ці емоції і цей день я пам’ятаю і буду пам’ятати все життя”, – пригадує Княжна 2009 року.

Марія рекомендує для учасниць, та просто дівчат, які хотіли б позмагатися за корону – це не соромитись і показати усю свою красу, таланти та вміння на всі 100%. Щоб потім не було жалю, що щось зроблено не так, не звертати увагу на негативні коментарі чужих вам людей.

“Найприємніший спогад, а точніше номер це була поставлена пародія на Мерлін Монро. Це єдиний мій вихід, який я навіть дивлячись на нього сьогоднішнім поглядом, нічого не змінила. Це було супер. Всі впорались із поставленим завданням, і від цього отримали величезне задоволення. Ну а казуси звісно ж були. Це танець «Кармен», якщо хтось помітив, то й знає, а якщо не помітив, то значить так мало бути. Нехай це буде секрет!” – додає на завершення Марія.

Сьогодні, 8-го березня, у Володимирі-Волинському оберуть нову володарку титулу “Княжна Володимира”. Хто нею стане? Слідкуйте на сторінках інтернет-видання “БУГ”. Також маєте змогу переглянути, як десять учасниць готувалися до цьогорічного конкурсу. Для цього потрібно перейти за посиланням ТУТ.




коментарів: 4
  1. Жеребцова і Кабанова – це ті дівчата, за кого я віддав би свій голос і мені не було б соромно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *