<

Інна Вихор: Як встигаю? Завдяки мамі, чоловікові, які підтримують мене

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:33 | 9.03.2015 / Інтерв'ю /
Перегляди
36
/ 1 коментар

Інна Вихор—молола, вродлива нововолинянка. Вона викладає англійську мову в ЗОШ №3, цікавиться політикою, переймає досвід політичної діяльності у старших колег і очолює Нововолинську молодіжну громадську організацію «Батьківщина молода».

Хоча, як зізналася, ще не вирішила, чи буде працювати на політичному поприщі, У даний час, за покликом серця і душі, всі тендітні зусилля своїх рук направляє на волонтерську діяльність допомоги військовослужбовцям. Познайом­теся ближче з Інною, прочитавши це інтерв’ю, – пише портал Батьківщина Молода.

– Ви – молодий політик. Як ним стали і як оцінюєте ситуацію в державі?

– Ви скажете нам потрібна нова влада, нові люди у політиці. Я осмілюсь не погодитись. Україні потрібен новий народ. І слава Богу, він з’явився. Він з’явився під час Майдану. І ми повинні радіти, шо є-люди, котрі хочуть зробити щось для країни, а не для свого збагачення, котрі зламають цю стару корум­повану систему і збудують нову досконалішу країну. Формування нових ідей та прагнення до змін – є основними ознаками сучасної молодої людини.

На жаль, нинішня влада залишає єдиний вибір для молодої людини – назавжди по­кинути Україну (для отримання належної освіти, у пошуках роботи). Українське мо­лоде суспільство вимагає перегляду існуючої державної політики. Ось це і заставило мене стати політиком.

– Які Ваші життєві цінності й чи співпадають вони з моральними засадами обраної політичної організації

Єдиними цінностями «Батьківщини Молодої» є особистість, справедливість та Україна. Крім вище згаданих, мої особисті цінності включають ще два головних поняття – Бог та сім’я.

– Чому обрали «Батьківщину»?

За недовгий період часу, коли Юлія Тимошенко перебувала на посаді Прем’єр- міністра, у сфері молодіжної політики вдалося досягти конкретних змін. Найсуттєвішим було те, шо за цей час реалізовано виплати при народженні дитини, введенно ЗНО та скасовано майже всі вступні іспити, шо за­вдало значного удару по корупції у ВЙЗ, було прирівняно студентську стипендію до про­житкового мінімуму». Основними завданнями на сьогодні для «Батьківщини Молодої» є реалізація нових ініціатив та розвиток грома­дянського суспільства. Єдність Армії, Влади, Народу та Церкви – запорука процвітання нашої Батьківщини.

– Як встигаєте: політика, школа, сім’я?

Як встигаю? Завдяки мамі, чоловікові, які підтримують мене. Мама допомагає доглядати дітей, поки я на роботі. Займаючись громадсь­кою діяльністю, старшого сина майже завжди беру з собою. Волонтерською роботою зараз майже не займаюся, не вистачає часу. Вдень – робота, ввечері – виконання уроків з Сергієм, одночасно виконуючи хатню роботу. Так, як і більшість жінок, намагаюся встигнути все, приділити всім увагу: і дітям, і чоловікові, і мамі. Прагну у всьому знайти позитив, по­дарувати радість та хороший настрій своїм рідним. Хоча сама останній рік часто плачу, всім зрозуміло причину. Вірю, шо з Божою допомогою, добром, любов’ю ми зможемо перемогти загарбників…

– А шо маєте для душі

Пишу вірші, вишиваю своїм синам та чоловікові сорочки. Ось моя перша поетична спроба, написана у 2007 році, але є актуаль­ною і сьогодні.

Чому усе не так як треба,

Чому нам мало землі та неба,

Чому життя таке складне.

Таке гористе, вітряне?

Навіщо в світі так багато лиха,

– І нас так мало відвідує втіха,

Навіщо більше плачем, ніж сміємось, Навіщо у пороги часто б’ємось?

Чим перед світом цим згнівили,

Чи може Бога прогнівили.

Чим ми страждання заслужили,

Чим всі тривоги зворожили?

Що думать маєм про майбутнє, Чому життя це – самобутнє?

Шо вдіяти з цими думками,

Чи може все пройде з роками?

– А коли ви на кухні, то чим радуєте свою сім’ю?

Всі рецепти беру з інтернету. Та найбільше моїм дітям смакує сирна бабка. Спробуйте ось це.

Сирна рибка

12 яєць, 300г цукру, 1кг сиру, 150г масла, З ст. А. манки, ванілін, кориця.

Збити білки з цукром, перекрутити на м’ясорубку сир, змішати всі інгредієнти. Я печу у скляній посудині. Головне – готувати з хорошим настроєм.

У всі часи жінки надихали чоловіків на подвиги, служили музами і своєю турботою робили світ добрішим, а своїм сім’ям дарували справжнє щастя! Хочу побажати, щоб і надалі всі жінки були життєлюбними, вірили і творили добро, відмінного вам самопочуття, чу­дового настрою, виконання життєвих планів і надій! Щоб кожна жінка була по- справжньому щаслива й кохана!

А головне, бажаю всім нам миру! Щоб нашим батькам, чоловікам та синам не треба було воювати. Щоб швидше закінчилась ця нікому непотрібна війна.

Інтерв’ю вів Ігор ЛІСОВИЙ.




один коментар
  1. Знаю її як реально хорошого педагога, який вчить дітей ВЧИТИСЬ, а це важливо.
    Інна Василівна, Ви хороша!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *