<

“Я вважаю, що Нововолинськ одне із найкрасивіших міст на Волині” – Андрій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:00 | 2.04.2015 / Обличчя БУГу /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Шахтарське містечко Західної Волині ділиться із читачами сайту обличчями тих людей хто тут живе.

Будь-яка місцина нашої Батьківщини – це люди які пишуть історію, роблять буденні справи, які створюють атмосферу цілої країни, починаючи із свого міста чи села.

Пропонуємо, познайомитись із миттєвостями життя звичайних перехожих зафіксованих на світлинах, знайомтесь:

Андрій, 17 років, студент.

“Мені подобається Нововолинськ, я вважаю, що в нас одне із найкрасивіших міст на Волині. Хотілося б змінити менталітет деяких людей”




коментарів: 4
  1. Ви хто, Андрію? Звідки приїхали до нас? Якщо вам доводиться бувати тільки у вилизаному місцевим феодальним режимом центрі то я, так тому і бути, не поведу вас далі. Тут таки, у цьому ж “райському куточку”, там де ви вкажете – на бульварі Шевченка чи на пр. Перемоги, спробуємо відійти на якихось 20-30 метрів у двори і я покажу інший Нововолинськ – занехаяний, п’яний і брудний. Мій телефон у редакції. Чекаю дзвінка.

    • Шановний “Анатоль” і Ко!!! Ви на всіх місцевих сайтах те і робите що обливаєте брудом як міського голову так і всіх чиновників замість того щоб запропонувати реальні вирішення наболівших проблем. А про місто Нововолинськ і його охайність знають далеко за межами Волинської області. Ви думаєте що у Львові чи в будь-якому іншому місті не має районів чи кварталів де необхідно додатково попрацювати над благоустроєм???!!!В мене складається таке враження що у Вас хвороблива ненавість до Нововолинських чиновників, але ж не всі такі погані як ви стараєтеся описати. А тому просив би надалі не ганьбити Нововолинськ своїми хворобливими висловлюваннями!!!

  2. “Олександр” = “Андрій”? Про колишню охайність Нововолинська можете забути. Слово “ненависть” пишеться через “И”, у російській – через “І”. У мене немає “реальних наболівших вирішень проблем” окрім, як повної заміни місцевої владної команди, що дискредитувала себе тотальною корупцією. Ви молода людина, а дієте “совєцькими” методами. Ніхто, окрім вас – молодих не наведе ладу у нашому рідному місті. Не продавайтесь і не купуйтесь. Не брешіть. Ви, аж занадто добре бачите всі проблеми в місті, проте, підспівуєте “вождям” – перестаркам, і не хочете їх (проблем) вирішувати.

  3. Олександре, не звертайте уваги на ядучі висловлювання. Весна, загострення, знаєте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *