<

“Я розчарований тим, що люди проігнорували заклики не використовувати піротехніки на Новий Рік” – Олександр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:00 | 3.01.2016 / Обличчя БУГу /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Містечко Західної Волині ділиться із читачами сайту обличчями тих людей, хто тут живе. Будь-яка місцина нашої Батьківщини – це люди які пишуть історію, роблять буденні справи, які створюють атмосферу цілої країни, починаючи із свого міста чи села.

Пропонуємо, познайомитись із миттєвостями життя звичайних перехожих Володимира-Волинського, зафіксованих на світлинах, знайомтесь:

Олександр, студент педагогічного коледжу.

“Я розчарований тим, що люди проігнорували заклики не використовувати піротехніки на Новий Рік. Це неповага найбільшого ступеня до тих, хто вертається зі Сходу з потріпаними нервами. Володимир-волинці ще раз довели, на війну їм все одно.”




коментарів: 5
  1. Скоріше, не “розчарований”, а “здивований”. Я теж дивувався. І у Нововолинську те ж саме.

  2. Це новорічне свято, хлопче!Це радість! А що за зустріч Нового Року без салютів, фейєрверків та шампанського? Весь світ так святкує!Дивись по ТБ які шикарні салюти та фейєрверки запускали у Парижі, Нью Йорку, Токіо! Україна обрала собі європейський шлях, то ж ми будемо жити та святкувати Новий Рік як у Європі не звертаючи уваги на твоє “рзчарування”!

    • Так Новий Рік – це свято, але коли стільки українських сімей загиблих воїнів в горі, то побудь трохи цивілізованою людиною та май співчуття та повагу. Одним війна – а тобі феєрверків та шампану бракне.
      А то засуджуєш хлопчину, що напорядок вищий за тебе в своїх судженнях.

      • А шо країни НАТО не воюють у Сирії, Іраку, Афганістані? Там бойові дії значно круче ніж наше ато. Шо у амеріканських чи англійських військових немає великих втрат) Є!Але не зважаючи на це цивілізовані країни Європи та США-святкували Новій рік із гучними салютами, п”янками, фейєрверками та шампаном! Якшо не віриш то дивися по тєліку новини як святкувала Європа, Амеріка, китай та японія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *