<

“У Нововолинську молодь спить”, – Дмитро

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:00 | 3.05.2015 / Обличчя БУГу /
Перегляди
2
/ коментарів 5

Шахтарське містечко Західної Волині ділиться із читачами сайту обличчями тих людей хто тут живе. Будь-яка місцина нашої Батьківщини – це люди які пишуть історію, роблять буденні справи, які створюють атмосферу цілої країни, починаючи із свого міста чи села.

Пропонуємо, познайомитись із миттєвостями життя звичайних перехожих зафіксованих на світлинах, знайомтесь:

Дмитро (псевдо – Кухар), 29 років член громадської організації “Патріот України” цивільного корпусу полку Азов міста Нововолинська.

“Ми займаємось спортивною підготовкою і волонтерством. Більшість із нашої організації воює на Сході країни. У Нововолинську молодь спить. Хоча радує те, що останнім часом школярі все частіше почали самостійно допомагати бійцям”.




коментарів: 5
    • Як завжди дуже влучне зауваження нашого мудрого нововолинського Мойїсея-вельмишановного пана Анатоля. Від себе додам, що судячи з фото наша молодь не тільки добре спить, але також добре їсть!

  1. Семен от саме до вас звертаюся,ця людина в сніг та дощ стоїть на скрині, щоб зібрати копійку для АТО, а ви просто овоч який нічого не вартий в цьому світі і стидалися б щось тявкати проти людини яка допомагає солдатам. Овоч ви і стид вам семене (навмисне ваше ім”я пишу з маленької букви”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *