<

«Ти тут живеш»: аби ж у Володимирі був фонтан

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 28.10.2014 / Обличчя БУГу / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Щодня на вулицях повз нас проминає безліч облич.  Але ми завжди настільки заклопотані, що й на хвилинку не задумуємось, хто всі ці люди. Ті,  які величезним потоком пропливають біля нас і зникають у натовпі. Про них і розповість проект «Ти тут живеш» від інтернет-видання «БУГ».

Ми вирішили на хвилинку зупинитись і познайомити вас із людьми, які щодня, так само як і кожен із нас, кудись поспішають. Знайомтеся:

Тетяна Новицька

26 років, продавець непродовольчих товарів у магазині косметики

Народилася неподалік від Володимира-Волинського, але практично все життя у місті

«Люблю місто за його дружелюбне містечко, всі один одного знають, знають з хорошої сторони. Чистеньке, всім подобається. Досить багато моїх друзів з інших міст та й з інших країн дуже люблять це місто, бо приїжджають сюди по справах або в гості. Вони здивовані привітність людей, гарними кафешками, гарними місцями, де можна відпочити.

Хотіла б щоб у місті був фонтан. Навіть у менших містах  є гарні фонтани. Неподалік у нас є місто Червоноград – мені воно не подобається, але фонтан у них дуже гарний

Також хотілося б, щоб були атракціони для дітей, які завжди були б  у місті, а не приїхали і поїхали, чи зоопарк для дітей , щоб відпочивали.

А так, для себе… Хотілося б якийсь диско-клуб хороший, щоб було де відпочити, бо мені в моєму віці немає куди піти, де відпочити з людьми мого віку».

volodimir_zoopark




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *