<

Запахло весною: теплий лютневий день у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 22.02.2021 / Місто буденне /
Перегляди
21
/ коментарі 4

На календарі 22-ге лютого і в повітрі вже запахло весною. Стовпчик термометра у Нововолинську вдень показував близько 10-ти градусів тепла.

Суттєве потепління відчулося ще в неділю, 21-го лютого. Цьогорічна зима видалася неймовірно сніжною, засипати місто почало 8-го лютого, що неабияк додало роботи комунальним службам, а нововолинці пригадали, як повинна виглядати справжня зима.

Сьогодні ж яскраво світило сонечко, почав танути сніг і містяни вийшли на прогулянку.

Пропонуємо переглянути світлини буденного Нововолинська з різних куточків міста.




коментарів: 4
  1. “запахло весною”, серйозно?! Може, ще й Міху Круга приплетете до прогнозу наступної зими: “вєтєр сєвєрний”? Как нізко пал сєкам…

  2. Ти не майор, ти диванний ,,ПІСЯКА,,відкрий українську поезію і ти побачиш скільки українських поетів вживали цей вислів ще раніше до твого міхи.Це твій міха позичив в українців цей вислів. Вчіть українську мовуі поезію.

    • Не заробив на диван – заздри мовчки. А ще Caps Lock вичисти бо застрягає. І лапки ставляться не так. До вивчення “мовуі” воно мене буде закликати, ой краса яка неймовірна

  3. Особливо *задоволені* прогулянкою нашим вулицями містяни з дитячими візочками. Ні одного робітника невидно щоб чістили тротуари.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *