<

Тепла й сонячна весна: мешканці Іванич відволіклись від воєнної буденності й вийшли на вулиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:15 | 15.03.2022 / Іваничі, Місто буденне / , , /
Перегляди
3626
/ Коментарі відсутні

Життя, навіть якщо воно в умовах воєнного стану, продовжується. Вдень 14-го березня в Іваничах було тепло і сонячно. Жителі селища вирішили скористатись моментом та відволіктись від воєнної буденності. Люди вийшли на прогулянку. Особливо багато було діток.

В Іваничі нарешті прийшло перше весняне тепло. І селище неначе ожило, прокинулось після довгої зимової сплячки і заграло новими кольорами. Незважаючи на війну в країні, місцеві вулиці 14-го березня були людними.

Особливо багато людей було на центральному стадіоні. Хороша погода викликала на прогулянку людей різного віку. Хтось відпочивав на лавочках та радів сонцю, хтось неспішно прогулювався. Чимало тут було і мам з дітками. Дітвора ганяла м’яча, грала у футбол, розмальовувала асфальт, каталась на велосипедах, роликах і самокатах.

Оживає навкруги і природа. На приватних обійстях та вулицях селища рясно зацвіли різнокольорові первоцвіти. Ніжні і тендітні проліски, білосніжні підсніжники, вишукані крокуси та інші перші весняні квіти радують очі й піднімають настрій. 

Пропонуємо читачам БУГу підбірку світлин буденних Іванич у теплий, сонячний день:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця