<

Автопарк виробничого управління комунального господарства Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 28.10.2017 / Місто буденне /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

В останню неділю жовтня в Україні святкують День автомобіліста та шляховика. З цієї нагоди хочемо ознайомити жителів Нововолинська з технікою, яка допомагає підтримувати порядок міста та обслуговує наші дороги.

Автомобільний парк виробничого управління комунального господарства Нововолинська налічує до 35-ти одиниць техніки. Техніка вже застаріла, є така, що служить по 20-30 років і більше. Щодня потрібно щось ремонтувати і для цього є бригада слюсарів, механіків та зварювальників. Однак існує проблема, що запчастини до деяких транспортних засобів уже навіть не випускають, тому потрібно самостійно їх виготовляти.

Восени комунальне господарство активно готується до зими. Налічується 12-ть одиниць спеціальної техніки для обслуговування доріг взимку. Кожного літа її готують до нового сезону: ремонтують, чистять, перевіряють. За жовтень місяць повинні підготувати техніку, тому що ніколи не знаєш коли почнуться морози та випаде сніг.

Останні чотири роки із міського бюджету виділяють кошти на придбання однієї одиниці спецтехніки. У 2016-му році придбали новий МАЗ. Та щоб ідеально чистити дороги від снігу необхідно ще хоча б два, – розповідає начальник комунального господарства Артем Жигалюк.

У 2017-му році на вулицях міста з’явиться новий сміттєвоз.  Тепер автопарк ВУКГ налічує їх всього шість. Придбаний цьогоріч ГАЗ -3309 є більш енергоємний та продуктивніший. Його ціна 1 мільйон 240 тисяч гривень.

Пропонуємо віртуальну екскурсію гаражем комунального господарства. Ділимося світлинами техніки, яка працює на благо міста Нововолинська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *