<

Знайдена могила чоловіка, який міг бути Джеком Різником

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 17.09.2017 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Британець Девід Буллок встановив, що серійним вбивцею кінця XIX століття Джеком Різником був такий собі Томас Катбуш, чия могила розташована на лондонському кладовищі Нунхед.

Інформація про це, як передає Daily Star, міститься в книзі Буллока The Man Who Would Be Jack (Людина, яка могла бути Джеком), – пише Корреспондент.

У ній наголошується, що Катбуш підходить під опис Джека Різника за багатьма критеріями. Так, у 1888 році він працював у лондонському районі Уайтчепел, коли там сталися напади Джека Різника, ненавидів повій, захоплювався анатомією і хірургією, а в 1891 році він був заарештований за напади на двох жінок.

Буллок вивчав документи в психіатричній лікарні Бродмур, де Катбуш і помер. Йому вдалося встановити, що Катбуш був похований на кладовищі Нунхед. Там же покоїться і його сім’я.

Прізвисько Джек Різник було взято з листа, який потрапив у лондонське агентство новин від імені вбивці. Йому приписують щонайменше п’ять вбивств, скоєних у 1888-1891 роках в лондонському районі Уайтчепел. Жертвами серійного вбивці ставали місцеві повії. Поліції Лондона не вдалося встановити справжнє ім’я маніяка, і його злочини так і залишилися нерозкритими.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *