<

Златан Ібрагімовіч уже зараз обійшов усіх гравців МЮ минулого сезону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:31 | 4.01.2017 / Борщ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Нападаючий Манчестер Юнайтед Златан Ібрагімович усього за півроку в червоній футболці зумів забити більше м’ячів, ніж будь-хто з гравців Червоних Дияволів у минулому сезоні.

Його називали відпрацьованим матеріалом, а він уже забив більше голів, ніж будь-хто інший з футболістів МЮ за весь минулий сезон – і зараз тільки січень, – пише 04

Долучайтесь до світу Златана Ібрагімовича, який знову довів, що є одним з найвидатніших гравців сучасності.

У минулому сезоні найкращим бомбардиром Червоних Дияволів був Антоні Мартіаль, який під керівництвом Луї ван Гаала відзначився 17 забитими м’ячами.

Гол Златана у ворота Вест Гему став для нього 18-им – і це лише через п’ять місяців.

Златан уже сейчас обошел всех игроков МЮ прошлого сезона

Усі вболівальники, які стежать за англійським футболом, не могли не помітити, що Манчестер Юнайтед нарешті стрімко наддав ходи.

Команда Моуринью зараз знаходиться на віддалі лише 1 очка від місця в топ-4, і з огляду на ситуацію, у якій Червоні Дияволи перебували тільки місяць тому, можна сміливо заявити, що МЮ повернувся в боротьбу за найвищі місця в АПЛ.

Такі гравці, як Хуан Мата і Маркус Рашфорд, безумовно, внесли свій вклад у цей успіх, проте саме голи Ібрагімовича відіграли вирішальну роль у зіграних поєдинках, адже без них Юнайтед міцно осів би всередині турнірної таблиці.

Під час свого переходу в Манчестер Златан заявив, що потребує переїзду в АПЛ, на що багато хто дивився скептично. Через півроку від критиків не чути жодного звуку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *