<

«Стефанія», «Тіні забутих предків», «Моя любов»: з якими піснями змагатимуться учасники нацвідбору Євробачення 2022

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 9.02.2022 / Борщ / /
Перегляди
271
/ Коментарі відсутні

Україна бере участь у пісенному конкурсі Євробачення 2022, що відбудеться в Італії. Фінал нацвідбору з обраними виконавцями відбудеться уже 12-го лютого.

Інтернет-видання «БУГ» знайомить читачів з творчістю фаворитів, що пройшли у фінал нацвідбору та уже представили свої пісні. Цьогоріч Україна не проводить півфіналів, тому глядачі спостерігатимуть уже за фіналом, де обиратимуть найкращого.

24-го січня було оголошено фіналістів національного відбору. За представлення країни на найвідомішому конкурсі змагатимуться вісім претендентів.

«Cloudless»

Український попрок-електронний гурт, зазнований 2017-го року. Гурт відомий саундтреками для серіалу «Школа» – “VDCHVT” та “Між Світами”.

Минулого року гурт брав участь в національному відборі на «Євробачення 2020» та не пройшов. Цьогоріч на конкурсі представить пісню «All be alright».

Barleben

Співака LAUD дискваліфікували через пісню, а на його місце взяли ветерана АТО та колишнього капітана СБУ – Олександра Барлебена. У 2020-му році він випустив пісню “Stop the war”, у якій оспівав наслідки війни у сучасному світі.

Його кандидатуру затвердив оргкомітет нацвідбору, тому у 2022-му році на конкурсі він представлятиме пісню «Hear my words».

Michael Soul

Білоруський виконавець та півфіналіст українського «Голосу країни». Артист пройшлов у фінал Євробачення у 2016-му та 2019-му роках від Білорусі.

Цьогоріч співак представлятиме пісню від України у нацвідборі Євробачення-2022 – «Demons».

«Our Atlantic»

Український інді-поп гурт з піснями у стилі диско, фанку та соулу, натхненний українським «вусатим» фанком 70-80-их років. Гурт родом зі Умані та створений у 2017-му році.

Хлопці представили пісню «Моя любов» 1-го лютого, саме з нею вони виступлять у найвідборі Євробачення 2022.

Аліна Паш

Українська співачка, реперка, фіналістка шостого сезону вокального шоу «X-Фактор». 26-річна дівчина родом з Закарпаття, тому прославлилась поєднанням етнокультури та сучасних мотивів у своїх треках.

Виконавиця виконає пісню «Shadows of forgotten ancestors» від України, з якою ж боротиметься у нацвідборі.

«Kalush Orchestra»

Гурт «KALUSH» існує з 2019-го року, хлопці увірвавалися на українську реп-сцену, збираючи мільйони прослуховувань на ютуб та у музичних чартах. Українські виконавці створили хіти, такі як “Маяком”, “Додому”, “Не забуду”, “Мала в 19”, “Тіпок”, “Файна” та інші.

Нагадаємо, БУГ поспілкувався з солістом Олегом Псюком аби познайомити наших читачів з творчістю виконавців.

У складі гурту «Kalush Orchestra» волиняни. Гурт виконує реп із фольклорними мотивами та українську автентику.

Нещодавно хлопці опублікували кліп до пісні «Stefania», яка сприсвячену мамі соліста. Саме з цим треком гурт боротиметься за представлення України на Євробаченні 2022.

Roxolana

Українська авторка пісень, співачка, учасниця талант-шоу «Голос країни-9» у 2019-му. 24-річна дівчина родом зі Львова, у проєкті «Ukraine is» виконувала пісні на слова відомих українських поетів – Ліни Костенко, Юрія Іздрика, Івана Франка та Михайля Семенка.

Роксолана виконуватиме пісню «Girlzzz» у нацвідборі Євробачення 2022.

Wellboy

Український співак, композитор, автор пісень, був фіналістом 10-го сезону шоу «X-Фактор». Прославився піснею “Гуси”, що випустив 2021-го року. Пісня увійшла в топ-20 пісень українського Apple Music, а відеокліп зібрав більше 18 млн переглядів на YouTube.

21-річний хлопець виступить у найвідборі Євробачення з піснею «Nozzy bossy». Станом на 9-те лютого це єдиний учасник, який ще не опублікував повну версію треку.

Ведучими фіналу стали Марія Єфросініна та Тімур Мірошниченко. До складу журі Нацвідбору-2022 увійшли: Тіна Кароль, Ярослав Лодигін та Джамала.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *