<

Які фільми покажуть на фестивалі Нове британське кіно?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:25 | 29.11.2017 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13-20 грудня в Києві відбудеться 17-й фестиваль Нове британське кіно. Цього року він пройде в рамках святкування 25-річчя Британської Ради.

Програма фестивалю включає найбільш значущі та визнані свіжі фільми Британії: призерів Каннського кінофестивалю, фаворитів британських премій і фестивальні хіти.

НВ STYLE пропонує огляд фільмів, які можна буде подивитися під час фестивалю Нове британське кіно:

Вбивство священного оленя

Режисер: Йоргас Лантімос

У ролях: Ніколь Кідман, Колін Фаррелл, Алісія Сільверстоун

Володар призу журі в Каннах-2015 за фільм Лобстер Йоргас Лантімос зняв драму “Вбивство священного оленя“. Картина отримала приз Каннського кінофестивалю за кращий сценарій. Підліток намагається зблизити успішного хірурга зі своєю самотньою матір’ю – і наслідки його вчинків будуть вкрай несподіваними.

Останній портрет

Режисер: Стенлі Туччі

В ролях: Армі Хаммер, Джеффрі Раш, Клеманс Поезі, Сільві Тестю

Історія про останні роки життя одного з найвидатніших художників ХХ століття – Альберто Джакометті. Дія картини розгортається в Парижі 1960-х, у Джакометті є гроші та слава,, але він втомився від передбачуваності життя.

Тебе ніколи тут не було

Режисер: Лінн Ремсі

У ролях: Хоакін Фенікс, Катерина Самсонов, Алессандро Нівола

Призи за кращу чоловічу роль і кращий сценарій на кінофестивалі в Каннах 2017. Містичний трилер про відставного військового й колишнього агента ФБР Джо, який знаходить себе нове заняття – рятує молодих дівчат від сексуального рабства.

Земля божа 

Режиcсер: Френсіс Лі

У ролях: Джош О’Коннор, Алек Секаряну, Джемма Джонс, Ієн Харт

Кращий британський фільм Единбурзького кінофестивалю 2017 року. Драма про 20-річного фермера з Йоркшира Джонні Саксбі, який наймає на роботу молодого румунського мігранта Георге і закохується в нього.

Т2: Трейнспоттінґ

Режисер: Денні Бойл

У ролях: Юен Макгрегор, Юен Бремнер, Джонні Лі Міллер, Роберт Карлайл

Після подій фільму “На голці минуло двадцять років. Рентон повертається в єдине місце, яке може вважати домом. Всі старі знайомі чекають на нього.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *