<

Як виглядає наймодніша форма нігтів 2022 року: тренди манікюру з фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:26 | 24.09.2022 / Борщ /
Перегляди
1246
/ Коментарі відсутні

Квадрат, овал, мигдаль, стилет і балерина – наймодніші форми нігтів 2022 року.

TheLime розповів детальніше про кожну з них. Це допоможе вам обрати потрібний варіант.

Мигдаль

Це кругла форма, завужена до кінчика. Однак зробити її можна лише за умови, що є довжина на нігтях. За допомогою такої форми вдасться візуально витягнути та завузити пальці, руки виглядатимуть витончено та ніжно. Мигдалеподібна форма має таку назву через те, що нагадує горішки мигдалю.

М’який квадрат

Гарно виглядає як на коротких нігтях, так і на довгих. Варіант м’якого квадрату – це коли кути закруглені. Така форма користується великою популярністю вже не один сезон.

Чіткий квадрат

Чіткий квадрат має гострі кути. Однак така форма має значний мінус: при великому навантаженні на нігті, кути можуть обламуватися і форма зіпсується.

Овал

Овальна форма дає можливість скорегувати нігтьове ложе,та за необхідності звузити його. Така форма є однією з найуніверсальніших, адже буде виглядати гарно та природно як на довгих, так і на коротких нігтях.

Балерина

Ще одна назва такої форми – пуанти. Вона схожа на довгий завужений мигдаль з обрізаним рівно кінчиком. Балерина також візуально подовжує і звужує пальці.

Стилет

Варіант форми нігтів, який користується меншою популярністю, аніж інші. А все тому, що стилет є менш практичним, однак виглядає він максимально ефектно. Цю форму обирають жінки, які люблять робити сміливий та оригінальний манікюр. В більшості випадків для цієї форми потрібне нарощування або штучна основа.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *