<

Визначились учасники першого півфіналу Євробачення-2019

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:14 | 22.02.2019 / Борщ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Уже 26 країн обрали своїх представників на Євробачення-2019.

До Євробачення у Тель-Авіві залишилося менше трьох місяців. Тож ми вирішили познайомити Вас з уже відомими конкурсантами 2019 року. Отже, зустрічайте учасників першого півфіналу, – пише Укрінформ.

Кіпр. Тамта з піснею «Replay»

https://www.youtube.com/watch?v=TrxsgluvmNk

Тамта Годуадзе народилася у Грузії. У п’ять років почала співати. Брала уроки гри на фортепіано, впродовж семи років вивчала грузинський балет. Коли Тамті виповнилося 22 роки, вона із родиною переїхала до Греції. Тут вона взяла участь у шоу «Super Idol Greece» та посіла друге місце. 

Польща. Tulia

Tulia — польський жіночий музичний гурт, заснований у 2017 році, який виконує фольклорну музику. У його складі чотири вокалістки: Джоанна Сінкевич, Домініка Сіпка, Патриця Новицька та Тулія Бічзак, на честь якої названо гурт.

Словенія. Zala Kralj & Gašper Šantl з піснею «Sebi»

Zala Kralj & Gašper Šantl – це словенський дует з Марібора, який існує всього рік. Складається з вокалістки Зари та мультиінструменталіста Гаспера, який пише пісні.

Чехія. Lake Malawi з піснею «Friend of a Friend»

Lake Malawi — чеський інді-поп гурт з Тржінеця, створений у 2013 році.

Чорногорія. D-Moll з піснею «Heaven»

D-Moll — це вокальна група, яку відібрали для представництва Чорногорії на Євробаченні 2019 року після перемоги у національному відбору країни «Монтевізія».

Фінляндія. Даруд feat. Себастьян Рейман

Даруд – це творчий псевдонім фінського діджея та продюсера Вілле Віртанена. Себастьян Рейман  – фінський співак та гітарист групи The Giant Leap. Другого березня фінські глядачі проголосують на відбірковому шоу Uuden Musiikin Kilpailu 2019 за пісню, з якою Даруд та Рейман виступлять на пісенному конкурсі у Тель-Авіві.

Австралія. Кейт Міллер-Хейдке з піснею «Zero Gravity»

Кейт Міллер-Хейдке – австралійська співачка, авторка пісень і акторка. Кейт здобула ступінь магістра музики в Квінслендському технологічному університеті та виграла багато нагород як класична співачка – премію Елізабет Муір, премію Дональда Пенмана, премію Лінди Едіт Аллен Меморіал та премію Горація Кітса.

Бельгія. Еліот Вассаміллет з піснею «Wake Up»

18-річний Еліот Вассаміллет вперше з’явився на бельгійській сцені у сьомому сезоні The Voice Belgique у 2018 році, де його тренував Сліман Небчі. Пісню, з якою Еліот представлятиме Бельгію на конкурсі, випустять 28 лютого. Відомо, що її написав П’єр Дюмулен, який раніше написав «City Lights» для співачки Бланш, яка посіла 4-те місце на Євробаченні 2017 року.

Греція. Кетрін Дуска з піснею «Better Love»

Майбутня представниця Греції на 64-му пісенному конкурсі «Євробачення» народилася та виросла у Монреалі, Канада. Її пісня «Fire Away» є саундтреком канадської реклами «Nescafé».

Естонія. Віктор Крон з піснею «Storm»

27-річний Віктор Крон брав участь у конкурсі Melodifestivalen 2015, переможець якого – Måns Zelmerlöw – поїхав на Євробачення-2015. Віктор отримав змогу виступати на Євробаченні після перемоги на цьогорічному конкурсі Eesti Laul.

Сан-Марино. Serhat

Турецький співак Ахмет Серхат Хаджипашалиоглу вже вдруге представлятиме Сан-Марино на Євробаченні. У 2016 році Serhat з піснею “I Didn’t Know” не зміг пройти у фінал Євробачення у Стокгольмі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *