<

Визначили найкращий Android-смартфон у світі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:43 | 17.06.2018 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Авторитетне видання Southern Metropolis Daily оприлюднило рейтинг найкращих смартфонів у світі. За версією журналістів, першу сходинку посів Samsung Galaxy S9, обійшовши навіть свого головного конкурента на ринку – Xiaomi Mi 8.

Про це повідомляє akket.com.

Southern Metropolis Daily визначило, що саме Samsung Galaxy S9 – найкращий на сьогодні смартфон у всьому світі. Варто зазначити, що це китайське ЗМІ, а в даному регіоні частка Samsung мінімальна, тобто думка професіоналів своєї справи не є упередженою для підтримки “вітчизняного продукту”. Фахівці повністю порівняли даний телефон з продукцією конкурентів, не бравши до уваги лише ціну девайсів. Флагман від Samsung отримав 139 балів від експертів.

Така оцінка і дозволила Galaxy S9 стати найкращим у світі телефоном, обійшовши свого головного суперника в Китаї – Xiaomi Mi 8, який набрав 134 бали, і зайняв друге місце.

Третій рядок рейтингу вдалося посісти Huawei P20 Pro, якому підкорилася позначка в 128 балів. Результат виявився б набагато нижчим, якби не потрійна основна камера телефону, за яку мобільний пристрій отримав максимум балів.

Виходить, що Samsung Galaxy S9 обійшов Xiaomi Mi 8 за окремо взятими критеріями, проте тут важливо враховувати один нюанс. При виборі кращого мобільного пристрою китайські експерти не враховували вартість смартфонів, а даремно.

Справа в тому, що південнокорейський флагман кошту в два рази більше, ніж продукт китайської корпорації, хоча відрізняються вони один від одного всього на 5 балів. Це означає, що за співвідношенням ціна – якість флагман Mi 8 від Xiaomi набагато краще.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *