<

Вийшов епізод із мультфільму «Мавка. Лісова пісня» з саундтреком від DakhaBrakha

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:27 | 3.06.2022 / Борщ / /
Перегляди
148
/ Коментарі відсутні

Студія Animagrad показала сцену з майбутнього мультфільму «Мавка. Лісова пісня» під саундтрек у виконанні гурту DakhaBrakha.

У сцені Мавка, Лукаш та інші герої танцюють на сільському ярмарку. Відтворити обрядові елементи творцям мультфільму допомогли експерти Національного центру народної культури “Музей Івана Гончара”, повідомляють у фейсбуці ДержКіно Україна.

Музика до цього епізоду – автентична веснянка у виконанні DakhaBrakha. У сцені також можна побачити самих музикантів із гурту.

У ролику головна героїня Мавка вперше з’являється в традиційному національному вбранні. Це один із її образів, створений художниками проєкту та дизайнеркою Ольгою Навроцькою. Образ є збірним, адже передає колорит українського одягу з різних регіонів, кажуть в студії.

Продюсери обіцяють, що впродовж мультфільму Мавка змінюватиме вбрання “частіше, ніж це властиво більшості анімаційних фільмів”.

“Мавка. Лісова пісня” – другий повнометражний мультфільм української студії Animagrad, створений за мотивами драми-феєрії Лесі Українки “Лісова пісня”, а також на основі українських міфів і традицій.

Початок виробництва мультфільму анонсували ще у 2015 році, дату релізу кілька разів переносили. Наразі “Мавку. Лісову пісню” планують завершити до кінця 2022 року. Премʼєру мультфільму запланували на 29 грудня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *