<

В Україні представили гасло та логотип Євробачення-2017

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:39 | 1.02.2017 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В основі логотипу виявилося традиційне жіноче українське намисто.

Україна представила емблему і слоган майбутнього пісенного конкурсу “Євробачення 2017”, який відбудеться в Києві в травні цього року. Слоганом заходу стала фраза Celebrate diversity (“Шануймо розмаїття”), а логотипом виявилося зображення українського традиційного жіночого намиста, – пише Корреспондент.

Намисто складається з намистин, кожна з яких – індивідуальна. Таким чином, ймовірно, творці емблеми вирішили відобразити ідею різноманіття. Відеоролик з новими емблемою і слоганом був оприлюднений на YouTube-каналі конкурсу 30 січня.

“Слоган Celebrate Diversity доповнює торішню тему Come Together (Об’єднуємося). У нинішньому гаслі “Євробачення” є важливі для пісенного конкурсу цінності”, – зазначив виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд.

Також він пояснив, який саме підтекст хочуть донести організатори українського Євробачення своїм слоганом.

“Celebrate Diversity – про об’єднання Європи та країн за її межами, громадяни яких зберуться разом, щоб вшанувати те, що нас об’єднує і те, що відрізняє один від одного, робить нас унікальними. Також усіх об’єднає хороша музика”, – підсумував Ола Санд.

Відомо, що пісенний конкурс Євробачення 2017 стартує в українській столиці 9 травня і триватиме до 13 травня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *