<

В Україні хочуть створити художній фільм про рейд 95-ї бригади на Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:33 | 27.03.2019 / Борщ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

В Україні планують зняти художній фільм про рейд 95-ї бригади на Донбасі і вже розпочали потрохи збирати матеріал.

Про це в програмі “Новий день” розповів режисер Ахтем Сеітаблаєв, – пише Прямий.

“Ми якось почали розмовляти нещодавно, 9 лютого, якраз два роки було першому знімальному дню і ми так зібралися з друзями, з хлопцями, з акторами з “Кіборгів”… І була розмова ще з деякими гостями з приводу того, які плани далі. І ми всі говорили, говорили і хтось раптом пригадав історію рейду 95-ї бригади на чолі з Забродським, якщо не помиляюсь”, – сказав Сеітаблаєв.

Він додав, що це виняткова історія, яка не має аналогів взагалі у військовій історії світу.

“Півтори тисячі кілометрів в тилу ворога без підтримки… Це також історія перемоги і боротьби, що для тебе є головним, а що другорядним. Але не хотіли б знімати виключно бойовик. Не цікаво виключно бойовик знімати… Вже почали потрохи збирати матеріал – побачимо”, – завершив режисер.

Нагадаємо, в Європейському парламенті у вівторок, 19 березня, показали фільм “Заручники Путіна: українські політв’язні Кремля” – документальний фільм, присвячений гібридній російській агресії проти України та українським політв’язням.

Європарламентарі зазначили, що ця тема повинна бути постійно на порядку денному ЄС, оскільки Україна зараз захищає не тільки себе у боротьбі проти російської агресії, але і європейські країни.




один коментар
  1. Українці повинні знати своїх героїв! І, дійсно, бойовика не потрібно, потрібен хороший фільм про подвиги українських ВОЇНІВ!!! Низький їм уклін!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *