<

В підвалі старого будинку в Лондоні були виявлені дивні скелети (+18)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:31 | 20.05.2016 / Борщ /
Перегляди
36
/ Коментарі відсутні

Прямо сюжет для фільму жахів. 2006 року в запечатаному підвалі лондонського дитячого будинку виявили лячну знахідку. Всередині було сотні великих ящиків, які містили тисячі жахливих артефактів, потойбічні зразки і таємничі щоденники.

Предмети виглядають досить тривожно, деякі з них можеш побачити на фотографіях. Але будь обережним! Вони досить моторошні.

Знахідка тепер відома, як Колекція Мерриліна (Merrylin Cryptid Collection), саме існування якої оскаржується науковим співтовариством, поки не доведена автентичність. Назва походить від людини, якій вона належить – ксеноархеологу, криптонатуралісту, зоологу по імені Томас Теодор Меррилін.

Багатий аристократ і біолог народився 1782 року в Англії. Як-то кажуть, багаті мають свої причуди. Меррилін присвятив своє життя збиранню та вивченню цих дивних та дивовижних (але в основному дивних) зразків.

Вони справжні? Чи це підробка, вигадка фантазії? Поняття не маємо.  Однак, знаємо напевно, що вони моторошні та нереальні. І це круто.

Оновлення: виявляється, ці моторошні артефакти насправді є творінням лондонського ілюстратора, письменника і скульптора Алекса (Alex CF). Ви можете дізнатися більше про його дивовижні роботи тут.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *