<

В лісі 9-річна українка записала драйвовий барабанний кавер на пісню SOAD “Toxicity”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:36 | 3.01.2018 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У світі існує безліч різних каверів на пісню “Toxicity” армено-американської групи “System Of A Down”. Але схоже, що такого каверу, як записали 9-річна Катя Кузякина та її старша сестра Валерія – в лісі, снігу і при морозі мінус 5 градусів – поки ще не було. Щоб додати відеоряду об’ємності та панорамності, дівчатка навіть використовували квадрокоптер.

“Toxicity” відноситься до жанру “альтернативний метал”. Ця пісня відома виразною і досить складної барабанної партією, – розповідає Кома.

Потрібно відзначити, що за останні півроку Катя і Валерія записали майже 20 барабан каверів на пісні вітчизняних і зарубіжних виконавців. Відео для трьох з них зняті як музичні кліпи. Катя грає на барабанах, а от сценарій, зйомка і монтаж – цим займається Валерія (їй 15 років).

Жанрова різноманітність каверів досить велика – від зворушливої історії на ніжну пісню Сергія Бабкіна “Недоторка” ( https://youtu.be/mcY46DP96fg ) до досить жорсткої “Toxicity” або “Stop it” групи 5kMiles ( https://youtu.be/lysJsQQpkOw ).

Катя – барабанщиця самоук. Але вона розуміє, що рівень її гри на барабанах поки ще далекий від ідеалу і уроків з Інтернету недостатньо. На жаль, прайси навіть дитячих вчителів музики зовсім не дитячі та виходять за можливості сімейного бюджету.

Також потрібно мати на увазі, що виконавець каверу не отримує за нього грошей. Іншими словами, якщо відео з кавером набирає навіть мільйони показів, то всі гроші за рекламу йдуть власникам авторських прав на оригінальну пісню, а не виконавцю кавера.

Тому Катя сподівається зібрати грошей на навчання в інтернеті. Для цього вони з Валерією виділили спеціальний розділ на своєму сайті – https://katekuziakina.com/#team . До речі, цей свій сайт вони також зробили майже повністю самі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *