<

В Індії верблюд застряг в салоні автомобіля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:22 | 15.08.2018 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Після карколомної аварії, що трапилась у Індії, верблюд застряг у салоні автомобіля і незважаючи на відчайдушні спроби, не міг вибратись з пастки.

Поблизу міста Біканер на заході Індії автомобіль збив на дорозі верблюда. Тварина пробила лобове скло й опинилась у салоні машини. Седану Toyota Corolla довелось зрізати дах, після чого кілька людей нарешті змогли дістати переляканого горбаня. У результаті аварії у верблюда зламано ногу, однак він знаходиться під наглядом ветеринарів і зможе одужати, пише 24-й канал.

“Верблюд просто у вузол зав’язався усередині машини, відчайдушно намагаючись вибратись. Головою він пробив скло на даху машини і висунув її назовні, але застряг ще більше”, – говорить один зі свідків незвичайної пригоди.

Провінція Раджастан, де розташоване місто Біканер, є домівкою для 80% популяції верблюдів на території Індії, тож зустріти ці тварину на дорозі – не рідкість.

Що до водія, то йому також пощастило вижити, хоча верблюд пробив своїм тілом лобове скло і заполонив увесь салон, чоловік відбувся лише легкими ушкодженнями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *