<

Український стартап з виробництва 3D-пазлів зібрав понад 430 тисяч доларів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:47 | 10.05.2019 / Борщ / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Український проект Time 4 Machine, який виробляє металеві 3D-пазли в стилі стімпанк, зібрав на Kickstarter понад 430 тисяч доларів, хоча початковою метою було всього 15 тисяч доларів.

Про це пише “BIRD IN FLIGHT“.

Автори проекту представили потяг, літак, автомобілі, танк, трактор, Картхолдер і годинник. Моделі можуть рухатися: годинниковий механізм заводиться, як будильник, автомобіль приводиться в дію пружиною, а літак запускається за допомогою пропелера.

У набір входять пластини з металевими деталями. Вони виготовлені методом хімічного травлення, тому їх краї згладжені і безпечні. Всі деталі можна легко зігнути руками. У спеціальних відсіках знаходяться шестерні з товстого металу і блок з пружиною. Моделі збираються за допомогою невеликих плоскогубців – до кожної додається детальна інструкція на декількох мовах і відеоінструкція.

Творець проекту Time 4 Machine – Денис Охрименко, який до цього керував проектом Ugears, яка провадить дерев’яні конструктори. Попередню краудфандингову кампанію Time 4 Machine запустив у 2017 році: тоді були представлені тільки чотири моделі.

Зазначимо, що Kickstarter – це сайт для залучення грошових коштів на реалізацію творчих, наукових і виробничих проектів за схемою краудфандингу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *