<

У Польщі статуя Христа почала роздавати інтернет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:39 | 24.04.2018 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Польщі на 36-метровій статуї Ісуса Христа в місті Свебодзин на прохання місцевого священика встановили обладнання для роздачі інтернету.

Про це в понеділок, 23 квітня, повідомляє видання Fakt24.

Зазначено, що представники приходу в коментарі польському виданню заперечували свою причетність до встановлення передавачів у короні Ісуса і стверджували, що нічого про це не знають.

Однак журналісти відшукали компанію-провайдера, яка безпосередньо відповідає за обладнання. Її представник підтвердив виданню, що монтаж передавачів замовив місцевий парафіяльний священик – для забезпечення моніторингу в приході. Однак сигнал з голови Ісуса роздається також й іншим користувачам. Провайдер стверджує, що обладнання було встановлене законно.

За допомогою дрона журналістам вдалося отримати зображення антен усередині корони статуї Христа.

Як відомо, статуя Ісуса Христа, Царя Всесвіту, – відома в Польщі скульптура. Її встановлення ініціював священик Сильвестр Завадський, серце якого невдовзІ було поховане під статуєю. Проект замислювався як аналог 39-метрової статуї Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро. При цьому польський пам’ятник вищий за бразильський, якщо врахувати, що 36-метрова статуя стоїть на штучному насипі заввишки 16,5 м.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *