<

У Мережі показали новий флагман Nokia

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:28 | 14.01.2017 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Смартфон був нібито показаний в рамках виставки CES 2017.

Флагманський смартфон Nokia 8, вихід якого поки тільки очікується, був представлений на виставці CES 2017 на чужому стенді і без розпізнавальних знаків, передає TrustedReviews, посилаючись на авторитетного блогера, – пише Корреспондент.

Повідомляється, що новинка була виставлена ​​на стенді Qualcomm, при цьому співробітники компанії не давали гостям робити знімки смартфона.

І тим не менше, кілька відео з гаджетом в мережі все ж були оприлюднені. Як стверджують джерела, на них зображений Nokia 8 (Nokia Supreme) в двох варіантах: один створений на базі чипсета Snapdragon 835, а другий – на Snapdragon 821.

За попередньою інформацією, топова модифікація Nokia 8 отримає 6 ГБ оперативної пам’яті і 24-мегапіксельну камеру. А молодша версія буде оснащена 4 ГБ “оперативки” і слабшою камерою.

Характеристики смартфона, показаного на відео, досить точно збігаються з більш ранніми витоками флагмана фінського виробника. А тому це дає ще одну підставу вважати, що смартфон – саме Nokia 8.

Що стосується інших характеристик, то гаджет отримав екран 5,7 дюйма, з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів. Пристрій працює на базі операційної системи Android 7.0 Nougat.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *