<

ТНМК презентували новий кліп «Українська мрія»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:15 | 1.06.2016 / Борщ / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

урт «Танок на майдані Конґо» презентував новий кліп під назвою «Українська мрія».

«Так, ми живемо саме зараз, коли триває війна, але головний бій, навіть на цій війні, це бій з самим собою, зі своїм внутрішнім драконом, і тільки той заслуговує на повагу, хто розуміє, що боятися – то дурне, треба битися з ним, щиро, та всіма силами, тільки це і є справжній шлях Воїна», — написав з нагоди прем’єри кліпу вокаліст гурту Олег Фагот Михайлюта, – пише Громадське.

Олександр «Фоззі» Сидоренко прокоментував кліп так:

«Ідея цієї пісні в тім, що головний Дракон живе в дзеркалі напроти. І він готовий розставити скрізь своїх людей, щоб вкрасти все, бо для нього в цьому і полягає головна українська мрія. Треба бути дуже сильним, аби йому протистояти».

Відео стало тридцятим оригінальним кліпом в історії ТНМК.

Для його зйомок гурт повернувся саме на те місце, де знімав свій перший кліп на хіт «Зроби мені хіп-хоп». Як коментують самі учасники, вибір локації невипадковий.

«Оскільки для цієї пісні ми обрали хіп-хопове звучання, то подумали, що можна повернутися до колишнього стилю і в зйомці. І зняти відео там, де колись знімався наш перший кліп», каже «Фагот».

Відео знімали у недобудованому пологовому будинку на межі харківського масиву Олексіївка, що з давніх пір забивається графіті. Компанію учасникам гурту у з’йомках склали вболівальники харківського «Металіста»

«ТНМК» — український гурт, що виконує музику в стилях репкор, хіп-хоп, рок та фанк. Перший прообраз гурту створили 14 червня 1989 року.

На початку 2014 року виконавці порадували прихильників звісткою про два заплановані альбоми: один студійний а другий —  записи за участю симфонічного оркестру. У квітні було видано перший симфонічний live-сингл, «Там, де ти тепер».

У 2015 році гурт випустив живий альбом та фільм-концерт «Симфо хіп-хоп». Влітку вийшов мультиплікаційний кліп «Гупало Василь» визнаний виданням КультПростір найкращім українським кліпом року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *